AC Milan: ha nem lesz dobogó, Spalletti jöhet - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.24. 15:55
A Corriere dello Sport híre szerint elképzelhető, hogy nyártól Luciano Spalletti veszi át az AC Milan labdarúgócsapatának irányítását a jelenlegi vezetőedzőtől, Massimiliano Allegritől.

A Corriere dello Sport beszámolója szerint az AC Milan vezetősége már megkezdte a keresgélést arra az esetre, ha a csapat nem végez legalább a Serie A-ban a 3. helyen, amely pozíció még BL-indulást ér. Mint ismeretes, öt fordulóval a bajnoki szezon vége előtt a piros-feketék egy ponttal előzik meg a negyedik Fiorentinát.

Az olasz lap úgy tudja, ebben az esetben a 2009 óta a Zenitnél dolgozó Luciano Spalletti szerződtetése jöhet szóba, bár a szakember évi hatmillió eurós gázsija akadálynak bizonyulhat.

Az olasz sajtóban annak ellenére kezdődött meg a találgatás a Milan jelenlegi vezetőedzője, Massimiliano Allegri utódlásáról, hogy a klub korábban közölte, a szakember kitölti a 2014-ig szóló szerződését.

A Milan az olasz élvonal utolsó öt fordulójában sorrendben a Cataniával (otthon), a Torinóval (otthon), a Pescarával (idegenben), a Romával (otthon) és a Sienával (idegenben) játszik majd.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik