Megvan a megállapodás Balotellivel - sajtóértesülés

Vágólapra másolva!
2010.07.26. 11:38
null
Balotelli képességei megkérdőjelezhetetlenek, fejben azonban nem mindig túl erős (Fotó: Action Images)
Egybehangzó olasz médiainformációk szerint megszületett a megállapodás az olasz Inter és az angol Manchester City között Mario Balotelli átigazolásáról, valamint a csatár is rábólintott az angolok szerződési ajánlatára. A La Gazzetta dello Sports, a Corriere dello Sport és a Tuttosport is arról cikkez, hogy az olasz támadó Manchesterben folytatja pályafutását.

Olaszországban már tényként közlik a vezető lapok, hogy Balotelli átigazolási díjáról megegyeztek az érintett klubok, valamint a támadó is megállapodott az angolokkal. A renitens futballista az Intert hagyja el, és a Manchester Cityben folytatja pályafutását.

Olasz sajtóinformációk szerint Balotelli 35 millió euróért vált csapatot, amely további „kiegészítő elemekkel” eléri a 40 millió eurót is.

Angliában a Daily Mail már azt is tudni véli, hogy az Intertől érkező támadó öt évre ír alá a manchesteriekhez, és heti 65 ezer font lesz a fizetése. A La Gazzetta dello Sport nem öt évről, hanem csak négyről ír.

A hivatalos bejelentés a két klub részéről a hét elején várható.

Roberto Mancini, a City menedzsere egyelőre finomabban fogalmaz Balotellivel kapcsolatban.

„Megvan a pénzünk, hogy bárkit megszerezzünk, de ellentétben azzal, ahogy sokan gondolják, nem akarunk túl sokat fizetni értük. Balotelli az egyik a négy-öt csatár közül, aki iránt érdeklődünk. Én voltam az első, aki hitt benne, és meggyőzött a képességeiről. Mariónak két remek tulajdonsága van, a fiatal kora és a tehetsége" – mondta a La Stampának az olasz edző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik