Játékossors: Davide Lanzafame 16 hónap után visszatér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.15. 12:18
Davide Lanzafame legutóbb a Honvédban futballozott, ami után Olaszországban 16 hónapra eltiltották, mert bebizonyosodott az érintettsége egy korábbi olasz fogadádi csalási ügyben. Holnap a Perugia játékosaként a Varese elleni olasz másodosztályú meccsen térhet vissza a pályára.

Arról már nyáron beszámoltunk, hogy Davide Lanzafamét szerződtette a Serie B-ben most újonc, de korábban az élvonalban is szereplő Perugia. A 27 éves támadó azonban eddig nem léphetett pályára, hiszen nem járt le a 16 hónapos eltiltása, amit 2013-ban kapott.Arról már nyáron beszámoltunk, hogy Davide Lanzafamét szerződtette a Serie B-ben most újonc, de korábban az élvonalban is szereplő Perugia. A 27 éves támadó azonban eddig nem léphetett pályára, hiszen nem járt le a 16 hónapos eltiltása, amit 2013-ban kapott.

A Corriere dello Sport cikke arról számol be, hogy az eltiltás lejártával Lanzafame vasárnap kezdőként tér vissza a pályára a Varese elleni idegenbeli meccsen, amelyen nem korábbi posztján, csatárként (a Honvédnál is ebben a pozícióban játszott), hanem a középpályán számol majd vele Andrea Camplone vezetőedző.

A Perugia a 9., a Varese a 14. helyen áll a 22 csapatos Serie B-ben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik