Felkészülés: ritka az ilyen remek Milan–Inter – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.12. 21:47
A TIM-kupa első mérkőzésén a Milan 2–1-re legyőzte az Intert, amely utána 1–0-s vereséget szenvedett a Sassuolótól. 

Pedig csak egy félidőt játszott egymással felkészülési tornán a Milan és az Inter, mégis szenzációs összecsapást láthattunk – három góllal, kiállítással, izgalmakkal.

A 3. percben Carlos Bacca nyeste át a labdát a jobb oldalra, az érkező Andrea Bertolacci pedig kapásból az Inter kapujába lőtt. Nem sokkal később Bacca cselezett befelé, és továbbította a labdát a jobb alsóba. A 22. percben a Milan már két góllal vezetett.

A 31. percben Marcelo Brozovic vezethette az egész Milan-térfélen a labdát, majd senkitől sem zavartatva vette be a Milan kapuját – mintegy 17 méterről. Nem sokkal később pedig Alex kiállítása miatt már csak tíz emberrel futballoztak a piros-feketék.

A hajrában többször is egyenlíthetett volna az Inter, de előbb a Romától érkezett Alessio Romagnoli mentett hatalmasat a gólvonal előtt, majd Nagatomo csak lesről tudott betalálni.

A TIM-kupán három csapat vesz részt, körmérkőzést játszanak egymással – a találkozók egy félidősek.

A harmadik együttes a Sassuolo volt, amely az Inter ellen lépett pályára a második találkozón. Az Inter ezúttal is kikapott – Grégoire Defrel találata azt jelentette, hogy az utolsó meccsen a Sassuolo játszhatta a gyakorlatilag döntőt a Milannal.

Ezen a meccsen a Sassuolo sokáig vezetett a ghánai Alfred Duncan góljával, ám a hosszabbításban Antonio Nocerino szép csavarással egyenlített. A tizenegyesek során a Sassuolóból két játékos (Domenico Berardi és Francesco Acerbi) hibázott, a Milanból viszont csak Riccardo Montolivo, így a piros-feketék megvédték címüket.

ALESSIO ROMAGNOLI MENTÉSE

Inter-Sassuolo 0–1

FELKÉSZÜLÉS,TIM-KUPA
Milan–Inter 2–1
(Bertolacci 4., Bacca 21., ill. Brozovic 31.)
Inter–Sassuolo 0–1 (Defrel 23.)
Sassuolo–Milan 1–1 (Duncan 7., ill. Nocerino 48..) – 11-esekkel 3–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik