Inter: Trapattoni szerint Capello a legesélyesebb jelölt a kispadra

Vágólapra másolva!
2010.05.31. 19:05
Az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, a 71 éves Giovanni Trapattoni szerint Fabio Capello az első számú jelölt a Bajnokok Ligája-győztes Internazionale kispadjára.

„Ki lesz az Inter következő edzője? Jelen állás szerint Capello az első szűámú jelölt" – mondta újságírói kérdésre válaszolva Trapattoni, aki 1986 és 1991 között maga is irányíthatta a milánói fekete-kékeket.

Capello az angol válogatott szövetségi kapitányaként éppen a dél-afrikai vb-re készül, szerződése a 2012-es Európa-bajnokság végéig köti őt az angol szövetséghez.

A 63 éves, nagy szaktekintélynek számító tréner milánói szerepvállalása ezen felül azért bírna még pikantériával, mert korábban az olasz nagycsapatok közül megfordult a városi rivális AC Milan, továbbá a Roma és a Juventus kispadján is. Ráadásul 1967–1980 között játékosként is ebben a három klubban fordult meg.

Lapértesülések szerint az Inter kispadjára Rafal Benítez és Guus Hiddink is jelölt még. A milánóiak vezetőedzője, José Mourinho a szezon végén a Real Madridhoz távozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik