Jacob Murphy szárnyal a Blackpool-ban!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.11.24. 23:11
A Murphy ikrek közül Jacob-ot kölcsönadtuk a Blackpool FC-nek. Az eredmények eddig azt mutatják, hogy a kölcsönadás jót tett Jacob-nak. 3 bajnoki...

A Murphy ikrek közül Jacob-ot kölcsönadtuk a Blackpool FC-nek. Az eredmények eddig azt mutatják, hogy a kölcsönadás jót tett Jacob-nak. A Murphy ikrek közül Jacob-ot kölcsönadtuk a Blackpool FC-nek. Az eredmények eddig azt mutatják, hogy a kölcsönadás jót tett Jacob-nak.

3 bajnoki meccs, 2 gól. Ez Jacob mérlege a Blackpool-ban. A játékost a múlt hónapban adtuk kölcsön egészen február elejéig, de nem lennénk meglepve ha a szezont a narancs mezeseknél játszaná végig.

"Minden héten O'Hara, Eagles és én végeztük a szabadrúgásokat. A héten én voltam a leggyengébb. Azt hittem, hogy ez elég lesz, de nem így lett. Csomó pozitívumot merítünk a meccsből. Mindenki dolgozott, de két ponttól elestünk."-vélekedett Jacob.

"Nagyon örültem a hazai debütálásnak. A szurkolók csodálatosak az egész meccs során. Megvan a támogatás mögöttünk. Látjuk, hogy egyre közelebb vagyunk a győzelemhez. Csalódottak vagyunk, de ez egy jó sorozat kezdete is lehet."

Jacob szabadrúgás gólja ITT.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik