Gondoltad volna?

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.11.16. 13:11
A facebook-os "Gondoltad volna?" oldal hatására a blog mostani cikke is inkább az érdekességekről fog szólni. Gondoltad volna? Hoolahan sérülése...

A facebook-os "Gondoltad volna?" oldal hatására a blog mostani cikke is inkább az érdekességekről fog szólni.A facebook-os "Gondoltad volna?" oldal hatására a blog mostani cikke is inkább az érdekességekről fog szólni.

Gondoltad volna? Hoolahan sérülése óta a csapatnak nem igazán megy! 1 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség a csapat mérlege.

Gondoltad volna? A nyári távozók közül csak Carlo Nash-nak nincs klubja. Nem is csoda, mert októberben gyorshajtás miatt vették el a jogosítványát, ráadásul az ex-feleségét se hagyja nyugton. Rajta kívül Yobo is szabadúszó.

Gondoltad volna? Vannak olyan játékosok akiknél ha a becserélést is figyelembe vesszük, akkor sincs meg az öt ( "egy kezemen megtudom számolni") bajnoki pályára lépés.

Íme azok akik 5, vagy kevesebb meccsen szerepeltek: Cuéllar(1 kezdőként), Hooper (3x becserélve), Hooiveld (5 kezdőként), Loza (1x becserélve), Elliott Bennett (1 kezdőként, négyszer becserélve), Ryan Bennett (1 kezdőként, 1x becserélve), Vadis (1 keződként, 2x becserélve).

Gondoltad volna? A mostani szezonban Turner és Ruddy játszotta végig az összes meccset.

Gondoltad volna? A csapat otthoni mérlege 3 győzelem, 4 döntetlen és 1 vereség. Idegenben 4-4 győzelem és vereség mellet még 1 döntetlent értek el.

Gondoltad volna? A legtöbb gólpassznál holt verseny alakult ki, mert az első helyen hárman is állnak egyaránt 3 gólpasszal. Név szerint: Hoolahan, Redmond és Russel Martin.

A második helyen is hármas holtverseny van. Grabban, O'Neil és Lafferty is két gólpasszt adott.

Rajtuk kívül még 1 gólpassza van Tettey-nak, Whittaker-nek, Johnson-nak, Jerome-nak és Howson-nak.

Gondoltad volna? Jerome a házi gólkirályunk 8 góllal, őt követi Grabban 6 góllal és a harmadik helyen Josh Murphy van 1 bajnoki és 2 kupa góllal.

Gondoltad volna? A legfiatalabb kerettag Josh Murphy és Conor McGrandles. Ők csak 19 évesek. A legidősebb Cuéllar, 33 éves. Őt követi Hoolahan 32 évesen. A dobogó legalsó fokára O'Neil, Hooiveld és Turner állhat, ők 31 évesek.

Gondoltad volna? A legtöbb sárgát, szám szerint ötöt Lafferty kapott. Négy sárga lapot szedett össze Turner, Tettey és Johnson. Három sárga lapot pedig Martin, Jerome és Hoolahan.

Kiállítva a második sárga lap után csak Olsson volt.

Gondoltad volna? A legtöbbször, nyolcszor, Josh Murphy volt becserélve. O'Neil hatszor volt cserélve, négyszer pedig Elliott Bennett és Lafferty.

Gondoltad volna? Lecserélve Hoolahan volt a legtöbbször, tízszer hagyta el a pályát. Lafferty hétszer, Redmond és Jerome ötször lett lecserélve.

Gondoltad volna? Redmond-ért ismét bejelentkezett a Southampton és ismét 8 milliót kínálnak a szélsőért. Kiszemeltek között a West Ham kegyvesztett csatára, Ricardo Vaz Te van.

Gondoltad volna? Wolfswinkel-nek és Elmander-nek sem jött be a klubváltás. Előbbi a francia Saint Etienne-ben 6 bajnokin 1 gólt szerzett, utóbbi a dán Brondby-ben 10 bajnokin szintén csak 1 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik