A blog álláspontja a Fradi helyzetére!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.08.06. 11:08
Mivel a Norwich City és a Ferencvárosi TC között sportszakmai megállapodás van, ezért a blog álláspontot foglal a Fradi körül kialakult légkörrel...

Mivel a Norwich City és a Ferencvárosi TC között sportszakmai megállapodás van, ezért a blog álláspontot foglal a Fradi körül kialakult légkörrel kapcsolatban.Mivel a Norwich City és a Ferencvárosi TC között sportszakmai megállapodás van, ezért a blog álláspontot foglal a Fradi körül kialakult légkörrel kapcsolatban.

A szurkolók több mindenre kivannak akadva, de nézzük meg, hogy a blog hogy vélekedik erről.

Először a stadiont kell megemlíteni, majd a csapatot.

Az új stadion megépítése után várható volt, hogy a jegyárak drágábbak lesznek, mivel 1 stadiont fenn kell tartani, korszerűsíteni kell és a mai modern körülményeknek kell megfelelnie.

A beléptető rendszer finoman szólva is fura, mert a rácsokat nem kedvelik a szurkolók, ez valóban fura megoldás.

A szkenner azért lett kitalálva, hogy a kártya a jogos tulajdonosa kezében-e van, vagy valaki más használja azt. Esetleg ha valaki ellopná a kártyát akkor nem tudná felhasználni, mert a szkenner lebuktatja.

A stadion neve sajnos tényleg nagy érvágás, mert előtte az EGYETLEN magyar aranylabdás nevét hordozta, és most már Groupama Aréna-nak hívják a létesítményt. Sajnos ez tényleg pénz kérdése, de vajon mit kellett volna még tennie szegény Albert Flóriánnak, hogy az ő nevét hordozza az új stadion?

A távozók közül Jenner, Leo, Besic és Jovanovic nevét kell kiemelni.

Várható volt Besic távozása, mert a VB-n kiváló teljesítményt nyújtott. Ezen nincs mit csodálkozni, hogy elment.

Jovanovic meg HA annyira szerette volna a Fradit akkor nem megy sehová.

Jenner fellökte Máté Csabát az MTK elleni meccsen. Az ilyen viselkedés megengedhetetlen egy akkora klubnál, mint a Ferencváros, de más csapat se tolerálta volna ezt a magatartást.

Leo meg késve érkezett és annyi képtelen volt szólni, hogy bakker kések 1 napot ne aggódjatok, de nem. HA annyira akar akkor tud szólni, végtére is mire van a modern tudomány és az internet..

Szóval a blog annyit mond, hogy lehet köpködni bárkire, vagy bármire, de ha reálisan gondolkozunk akkor itt arra lehetne haragudni, hogy az MLSZ keményen bünteti a csapatokat a görög tűz és egyéb szurkolói eszközök miatt...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik