Megcsináltuk!

2380059 23800592380059 2380059
Vágólapra másolva!
2012.12.19. 21:12
Címkék
  Ismét egy nem hétköznapi meccs, így mi más jöhetne, mint egy rendhagyó értékelő. Úgy látszik, kijut nekünk mostanság az ilyen komikumokból...

Ismét egy nem hétköznapi meccs, így mi más jöhetne, mint egy rendhagyó értékelő. Úgy látszik, kijut nekünk mostanság az ilyen komikumokból, de nézzük a pozitív oldalát: sosem unatkozunk...Ismét egy nem hétköznapi meccs, így mi más jöhetne, mint egy rendhagyó értékelő. Úgy látszik, kijut nekünk mostanság az ilyen komikumokból, de nézzük a pozitív oldalát: sosem unatkozunk...



Egy ilyen este után nehéz normális értékelést összetákolni. Tele volt a csapat formán kívüli és/vagy ezer éve nem játszó játékosokkal, ráadásul ez a 11 ebben az összetételben valószínűleg soha nem fog már pályára lépni, így az összeszokottság is minimum kérdéses volt.

A 90 percet két egyszerű részre bontatnám:

Negatívumok:

- A Verona túl sok lehetőséget dolgozott ki a kapunk előtt, és ez még akkor is igaz, ha tudtuk, Chivuval és Silvestrével nem lesz leányálom ez a nyolcaddöntő.

- Román sokad-csapatkapitányunk visszatérése a győzelem ellenére sem volt diadalittas, óvodás hibákat vétett néha. Pedig nem lenne rossz, ha egy használható középhátvéd ülne a padon...

- Mariga "lövései".

- Ricky Álvarez szokásos betegségei ismét előjöttek, valószínűleg ezeket már képtelen lesz levetkőzni. Sajnálom azért, mert... Lásd lejjebb.

- Cassano elfáradt fejben, önzőzik, beleszarik néhol, persze még így is lőtt gólt, mert egy zseni. Viszont ha... És nincs kizárva, hogy ez a kis szócska már ott marad végleg. Jó lenne azért meglátni, mit tudna 100%-os motivációval, és cirka 5 kilóval könnyebben.

- Zanetti behozatala 2:0-nál, egy ilyen meccsen?! Mi van?! Könyörgöm, Strama! Ez a lépés nálam alaposan kiverte a biztosítékot.

Pozitívumok:

- Az argentin ballábasunk lubickolása az elején(és szinte az egész első félidőben), kiosztott egy kvázi gólpasszt is, amibe sajnos a répa Rocchi barátunk belefújt, így szabadrúgással jöhettünk. Tegnap rengeteg finomságot bemutatott, fájdalom, hogy körülbelül ugyanennyi volt abból, ami miatt sokan már eladnák az Interből. Egy gólt azért mindenképp megérdemelt volna.

- Juan Jesus továbbra is folytatja remeklését, sokkal idősebb védőtársainak folyamatosan mutatta, mi is lenne a feladatuk.

- Guarín állandósult jó formája. A kolumbiai gyakorlatilag a legjobb játékosunk lett, ő képes jelenteni a különbséget - nem csak ilyen meccseken. Furcsa belegondolni, ha lejjebb szorítaná a hibaszázalékát, akkor milyen szűk elit tagja lehetne.

- Megvan a 4. (?) számú kapusunk, Palacio személyében. Szenzációs volt, ahogy a Nord éltette, biztosan örök élmény marad neki, és az a védés... A reklám helye: a Facebook-oldalunkon megtekinthetitek a videót is a kapubéli ténykedéséről.

- Duncan érett játéka. Láttad, Gargano?! Valami ilyesmit kellene neki is, a kemény játék mellett, amit a kis ghánai csinált. PONTOS és biztos helyre menő passzok, amikkel néha építkezni is lehet. Tiszta sor, hogy neki lehet helye a jövő Interében. Milyen fincsi is lenne egy Obi, Mudingayi, Duncan, Guarín színes bőrű atomközéppálya...:)

Duncan koma

Mozgókép formájában a gólok:

A következő fordulóban a Napolit kiejtő Bologna lesz az ellenfelünk, jó lenne rámenni a Coppára, ugyanis (figyelem, nagy igazság jön!) ezt a sorozatot lehetne legkisebb erőfeszítéssel megnyerni. És ugye kupát nyerni mindig jó...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik