Catania - Inter 2-1 - Letargia

183462 183462183462 183462
Vágólapra másolva!
2011.10.16. 11:10
Címkék
Összességében Cataniában ki lehet kapni. Sosem volt egy könnyű pálya, az elefántok messze földön híres favágó csapat, kellemetlen ellenfél...

Összességében Cataniában ki lehet kapni. Sosem volt egy könnyű pálya, az elefántok messze földön híres favágó csapat, kellemetlen ellenfél, főleg hazai pályán. Viszont nem így és nem abban a helyzetben, amiben az Inter van jelenleg. Ebben most benne van Ranieri is: 4 labdaszerző elé, feltett egy statikus befejező embert és a klinikai halál állapotában lévő Militót. A tegnapi produkció valami egészen elképesztően kiábrándító volt, új célokért kell innentől kezdve küzdeni. BL-hely és nyáron nagy takarítás.Összességében Cataniában ki lehet kapni. Sosem volt egy könnyű pálya, az elefántok messze földön híres favágó csapat, kellemetlen ellenfél, főleg hazai pályán. Viszont nem így és nem abban a helyzetben, amiben az Inter van jelenleg. Ebben most benne van Ranieri is: 4 labdaszerző elé, feltett egy statikus befejező embert és a klinikai halál állapotában lévő Militót. A tegnapi produkció valami egészen elképesztően kiábrándító volt, új célokért kell innentől kezdve küzdeni. BL-hely és nyáron nagy takarítás.

Cambiasso szép kapáslövésével hamar meg volt a vezetés, onnantól kezdve jönnie kellett volna a galloppozó kontráknak, de megint arra lettünk figyelmesek, mint Moszkvában, hogy képtelen vagyunk kijönni a tizenhatosunk elől. (Ott legalább gólokat rúgtunk.) Ezt most nem tudtuk megtenni, mert Maiconon kívül senki nem tud futni a labda társaságában, Ranieri kőostoba felállásáért pedig jár a körmös most az öregnek.

Négy, azaz négy labdaszerzővel kiállt az öreg, külön játékelemző szakosztály próbál rájönni, hogy mégis mit várt Muntari és Zanetti széljátékától. Utóbbi már jó ideje nem a szlalomjairól ismert, beadni és cselezni sose tudott, a ghánai filozófus pedig régóta nem kap rendszeres játéklehetőséget, ráadásul cirka 2 éve szar formában is van. Jaaa, egyébként meg nem is szélső. Ennek ellenére őszintén meg volt lepődve mindenki, mikor nem is tudott az Inter egy épkézláb támadást összehozni, bár ezt 1-0-ig, tökéletesen le is szarta mindenki. Ebben nyakig benne van a támadó duó is. Pazzini nem tehet róla, hogy ő a kaputól 20-30-40 méterre használhatatlan, Milito pedig sajnos inkább már a másik csapatba lenne autentikus, a Catania amúgy is a C-kategóriás argentinok gyűjtőhelye. Sajnos a mi hercegünk odavaló, de talán már oda sem. Arról viszont Rani tehet, hogy ez a két ember ráadásul semmilyen segítséget sem kapott. Személyekre nehéz kitérni, mert egy borzasztó szürke massza volt a csapat, de Nagatomo megint bebizonyította, hogy őt csak végszükség esetén kell pályára dobni, és igazából az ázsiai merchandising piac felpörgetéséért igazolta a klub elsősorban. Aly Cissokho kb. 15 millióért megvehető. Egy tipp a Branca csapatnak, hogy a treble szezon óta nem ártana most már valami értelmeset is csinálni.

Az már elenyésző részletkérdés, hogy Castellazzi hozzá sem ért az emberhez, mégis tizenegyes lett belőle. Egyébként meg következetességből még nem perfekt a bíró úr, ugyanis abban az esetben, ha ez ténylegesen tizenegyes volt, akkor biza pirosat kellett volna adni. Jó eséllyel a tizenegyesben sem volt biztos a tag, nem akart Rocchi sorsára jutni, ezért csak sárgát adott. Ez sem lenne egyébként tragédia, az viszont már igen, hogy a hátra lévő gyakorlatilag egész félidő alatt nem sikerült kapura rúgnia a csapatnak. Minden lekicsinylést félre téve, Montella és Ranieri között azért van egy egész kategória, illett volna beszorítani őket annyira, hogy véresre törje a hátukat a háló, hogy hatalmas áldozatok árán őrizzék meg a 3 pontot, amit meg is tudnánk bocsájtani. De nem ez történt.

Ez az Inter egy ostoba, lassú, ötlettelen, fásult, öreg csapat lett, akik az életükért sem képesek küzdeni már. Erre Ranieri is beletette a magáét, hogy a 3-4-3 után a lehető legrosszabb összeállításában küldte pályára a csapatot. Most már nincs hova halogatni, Militót el kell felejteni, helyette nyugodtan kezdhet Zarate vagy Castaignos, Forlán úgy sem lesz egy darabig. A 4-4-2-őt szintén el kell felejteni, de ha abban is játszunk a szélre olyan embereket tenni, akik képesek egy cselre meg nem egy női kocogó átlag sebessége jelenti a sprintet náluk. Ezt a vereséget most Rani nyakába varjunk, ez borzalmas volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik