Bear Grylls-show in Dublin

2380059 23800592380059 2380059
Vágólapra másolva!
2011.07.30. 22:07
Címkék
A Manchester City 3:0-s győzelme után rajtunk volt a sor, hogy biztosítsuk a másnap lejátszandó Inter-City meccs döntő mivoltát. A Galata elleni...

Csapat VS CelticA Manchester City 3:0-s győzelme után rajtunk volt a sor, hogy biztosítsuk a másnap lejátszandó Inter-City meccs döntő mivoltát. A Galata elleni múlt heti rettenethez képest némiképp felüdülést jelentett a Celtic-kel szembenicsata, amit ha nem is simán, de meggyőzően húztunk be. Az első Dublin Kupa-fellépésünk néhány részlete a tovább gombra kattintva olvasható.Csapat VS CelticA Manchester City 3:0-s győzelme után rajtunk volt a sor, hogy biztosítsuk a másnap lejátszandó Inter-City meccs döntő mivoltát. A Galata elleni múlt heti rettenethez képest némiképp felüdülést jelentett a Celtic-kel szembenicsata, amit ha nem is simán, de meggyőzően húztunk be. Az első Dublin Kupa-fellépésünk néhány részlete a tovább gombra kattintva olvasható.

Változásról nem számolhatunk be, Gasperini mester eltökélt szándéka kedvenc taktikájának begyakoroltatása, így 3-4-3, a védelemben Chivuval, Samuellel és Ranoval, a középpálya két szélén most Nagatomoval és Santonnal, közepén a visszatérő Mottával és Sztankóval, a csatársorban Castaignos-szal, Pazzinivel és Pandevvel. A kapuban pedig nem más állt, mint a méltán híres Bear Grylls-hasonmásunk, Castellazzi, aki később a mérkőzés legjobbjának is bizonyult.Párperc elteltévela sajnálatosan megsérült Nagatomo(aki így biztos nem játszik Pekingben)helyett beállt Faraoni, majd még sorrendben jött Sneijder, Eto'o(mindketten félidőben), Mariga (56. perc), Bianchetti (78. perc) és Caldirola (86. perc).

A győzelmünk a Cas-védések és a kelta-helyzetek ellenére magabiztosnak mondható, itt-ott egész vállalható és pofás támadásvezetésekkel. Mintha egyre jobban kezdene kirajzolódni, mit is szeretne megvalósítani Gasperson, fájdalom, csak egy félidőn keresztül gyakorolhattunk 11 emberrelaz agyhalott Thiagonknak köszönhetően.

Cas mester

Pozitívumok:

1.: Pandev valóban csipkedi magát, emberek! A felkészülés kezdete óta tetszik, amit csinál, élet költözött belé, talán idén elfeledteti 2010/2011 csetlés-botlását. Jelenleg egyértelműen azon a véleményen vagyok, hogy maradjon.

2.: Castaignos. Ő is egy kellemes meglepetés, szép dolgokat láthatunk tőle, mondjuk a 18 évesen lőtt 15 gól eleve nem volt rossz ajánlólevél. Így tovább!

3.: Faraoni. Talán vele kellett volna kezdenem. A sokat hangoztatott Nesta-utódsággal ellentétben úgy tűnik, neki szélen van a helye, legalábbis itt művel szebbnél szebb dolgokat immáron meccsek óta. Ma korát meghazudtoló higgadtsággal játszott, és amit nem nagyon vártunk, hogy néhány egészen finom csellel mégszínesítette is a meccset. Olybá tűnik, megragadhat a felnőttek között, bár az ilyen kijelentésekkel illik csínján bánni.

4.: Samuel. Végérvényesen kijelenthető, hogy visszatért.

5.: Castellazzi. 5 bravúr. MoM.

Negatívumok:

1.: Motta. Nooooormális...?!

2.: Pazzo helyzetkihasználása. A jóhoz vagyunk szokva, Giampaolo!

3.: Chivu lerúgja a felszabadítani igyekvő Samuelt... Ööö... Mi van?!

4.: Sztankovics kissé körülményes játéka. Egyébként ha a játékvezető, bizonyos Hancock(semmi Will Smith-re utalót nem fedeztem fel rajta)szőrösszívűbb, ő is mehetett volna zuhanyozni.

5.: Nagatomo sérülése.

Videó a meccsről, Scarpinivel:

Folytatás holnap, 17:30-tól, Manchester kékebbik csapata ellen, a /reklám on/ Digi Sport /reklám off/ élőben közvetíti, szóval mindenki tapadjon a képernyőre!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik