Branca lesben

2375853 23758532375853 2375853
Vágólapra másolva!
2011.01.26. 00:01
Címkék
Úgy tűnik, hogy az Udinese elleni bukta, Biabiany teljes fogalmatlansága, Milito sérülékenysége és Pandev formájának felkutatására a Mariana-árokba...

Úgy tűnik, hogy az Udinese elleni bukta, Biabiany teljes fogalmatlansága, Milito sérülékenysége és Pandev formájának felkutatására a Mariana-árokba indított expedíció hónapok óta tartó késlekedése végre arra sarkallja a mi jó klubvezetésünket, hogy vadászatra küldje Marco Brancát. Villámgyorsan áttekintjük a mai napon eldurrantott pletykákat a játékospiacon.Úgy tűnik, hogy az Udinese elleni bukta, Biabiany teljes fogalmatlansága, Milito sérülékenysége és Pandev formájának felkutatására a Mariana-árokba indított expedíció hónapok óta tartó késlekedése végre arra sarkallja a mi jó klubvezetésünket, hogy vadászatra küldje Marco Brancát. Villámgyorsan áttekintjük a mai napon eldurrantott pletykákat a játékospiacon.

Az egész téli átigazolási időszak Sanchez leigazolásáról-nemigazolásáról, szólt, így volt már alkalmunk leírni a véleményünket az esetleges érkezéséről. Csabi a hétvégén Udinében járt, és beleszeretett a chileibe, bár szerintem annyi szatmárit ittak, hogy azt sem tudta, melyik az. Nem mintha rosszul játszott volna, sőt, ha végül mégis megvesszük, épp az lesz a legidegesítőbb, hogy miért nem a hétvégi meccs előtt tettük. Akkor simán lehet, hogy másképp alakul a friuli látogatásunk. Sanchez jó, de én továbbra is tartom, hogy nem ér 25 millió eurót. Annyiért inkább hagyjuk, hogy vegye meg őt a Mancatcher, mi meg vegyünk két jó játékost abból a pénzből. Arról nem beszélve, hogy ha Milito és Sneijder felépülnek, akkor a kezdőcsapatunk adott, a kispadra meg luxus ennyiért vásárolni.

A két nyárral ezelőtti igazolási szezonból tudjuk, hogy Leo kedvencei közé tartozik Luis Fabiano, akinek most erősen kiáll a rúdja Sevillából. Minden fingfényezés nélkül elmondható, hogy LF klasszis játékos. Az a gond vele, hogy egyrészt ő rossz irányba befolyásolná a csapat már egyébként is aggasztó átlagéletkorát, másrészt elképzelhetetlennek tartom, hogy Eto'o-val és Militóval együtt játsszon, tehát a kispadra igazolás problémája nála is felmerül (ha eddig nem lett volna világos, én bízom benne, hogy Milito tavaszi szezonja hasonlóan jól sikerül, mint tavaly). Tehát szerintem csak akkor lenne érdemes megvenni, ha olcsón jönne, amire nincs túl sok esély, mert még másfél évig tart a szerződése, és rajtunk kívül még legalább három nagypénzű klubot érdekel. Ennek ellenére Branca megerősítette, hogy felmerült Luis Fabiano leigazolásának lehetősége.

Olvastam olyat, hogy jöhetne Husszein Hardzsa aki most épp a Genoánál pusztít kenyeret. Na ezt gyorsan felejtsük el. Ráadásul ő szerintem nem is csatár, hanem középpályás, de ha tévedek, akkor is: ki nem szarja le? Szerintem inkább kapjon több lehetőséget Obi, ő ingyen van.

Előkerült Di Vaio neve is, aki a 13 idei gólja alapján ugyan nem hangzik rossz rövidtávú megoldásnak, de az ő korában szerintem már meg kell becsülni, ha jól megy a játék valahol, mert nem biztos, hogy máshol is ugyanúgy fog. Amúgy nem látom be, hogy miért engedné őt el a Bologna, hacsak nem sok pénzért, de azt meg35 éves játékosért ugye nem adunk.

A végére hagytam a számomra legizgalmasabb, és a hírek szerint a leginkább komolyan vehető lehetőséget:Giampaolo Pazzini leigazolását a Sampdoriától. Pazzinit én ugyanis már nagyon rég szeretném kék-feketébe öltöztetni. Elképesztően gólérzékeny centernek tartom, zseniális a fejjátéka, nagyon jól fedezi a labdát és a leglehetetlenebb pozíciókból is képes kapura lőni. Állítólag a poszt írásának perceiben is folynak a tárgyalások a leigazolásáról, így lehet, hogy holnap reggel már konkrét hírek lesznek ezzel kapcsolatban. Belátom, hogy a kezdőcsapatba illesztése - ugyanúgy, mint Luis Fabiano esetében - problémás lehet, de ne felejtsük, hogy Pazzóval sokkal hosszabb távra tervezhetnénk, hiszen ő még csak 26 éves. A kérdés, hogy mit kér érte a Samp. Állítólag Moratti cash játékos megoldásban gondolkozik, amivel két legyet üthetnénk egy csapásra, ha Biabiany lehetne a cserealap. Felmerült azonban Santon neve is, akire viszont már azt mondom, hogy még egy az egyben sem adnám. Santon a mi fiunk borja, szeretjük őt, sokat várunk tőle, és sokkal jobban fájna végignézni, ahogy más csapatban váltja be a hozzá fűzött reményeket, mint akár serleg nélkül maradni nyárra.

Reméljük az elkövetkező napokban jó hírekkel jelentkezhetünk a játékos piacról, de addig is mindenki készüljön fel lélekben arra is, hogy a kedvenc házibolondunktól, Sulley Muntaritól búcsút kell vennünk, aki jó eséllyel a Sunderlandnél köthet ki, ahol nyilván rengeteg vidámságot okoz majd a fekete macskák szurkolóinak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik