Sportrádió: Nem mindennap focizunk hetvenötezer ember előtt – Schäfer András

Vágólapra másolva!
2023.01.27. 10:40
null
Schäfer András sérülése a múlté, holnap már a berlini derbin villoghat (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, Schäfer András – sérüléséből visszatérve – pályára lépett csapata, az Union Berlin Werder Bremen ellen megnyert bajnokiján. A magyar válogatott válogatott középpályása többek között a közelgő fővárosi derbiről és csapata Ajax elleni Európa-liga párharcától is beszélt a Sportrádió „Sportreggel” című műsorában. 

Nagyon várjuk, hiszen egy derbiről van szó. Hetvenötezer néző biztosan kint lesz, és azért ez egy különleges meccs a számunkra is, nem mindennap focizunk hetvenötezer ember előtt. Ugyanúgy készülünk rá, mint a többi meccsre. Persze tudjuk, hogy a szurkolóknak ez egy nagyobb esemény, de ez minket nem befolyásolhat. Ugyanúgy kell készülnünk erre a mérkőzésre és a tudásunk legjavát kell nyújtani, akkor nem lesz baj” – mondta a Hertha elleni szombati derbiről Schäfer András.

Az Ajax ellen nem lesz könnyű párharc, ugyanakkor úgy gondolom, hogy van keresnivalónk, főleg a hazai mérkőzésen. Nyilván ők az esélyesebbek, de két mérkőzésen bármi megtörténhet, és nem írnám le a csapatunkat senki ellen sem” – mondta csapata közelgő európai kupameccseiről a magyar középpályás.

A TELJES BESZÉLGETÉST ITT HALLGATHATJA MEG

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik