Bundesliga: Mané mutatóira még Inzaghi is csettintene

Vágólapra másolva!
2023.03.16. 16:11
null
Sadio Mané a Bayernben több érvénytelen gólt ért el a bajnokságban, mint ahány érvényeset (Fotó: Getty Images)
A tavaly nyáron az angol Liverpooltól a német Bayern Münchenhez szerződő szenegáli támadó, Sadio Mané a bajorok színeiben lejátszott 17 bajnokiján hat gólnál és négy gólpassznál jár, de – mint ahogy a bawarianfootballworks.com felhívta rá a figyelmet – a 30 éves labdarúgó több lesgólnál jár a Bundesligában, mint érvényes találatnál.

 

Sadio Mané karrierje ígéretesen indult a Bayernnél, ugyanakkor kis szerencsével – vagy nagyobb koncentrációval – már duplaannyi gólnál is járhatna, mint egyébként. A szenegáli játékos ugyanis már hét, les miatt érvénytelenített találatot szerzett ebben az évadban, szemben a jelenlegi hat érvényes góljával.

Mané az FC Augsburg elleni két meccsen összesen öt érvénytelenített gólt szerzett, emellett a Borussia Mönchengladbach és a VfL Wolfsburg ellen további egyet-egyet, ezzel a legtöbb érvénytelenített góllal rendelkezik a német élvonalban.

A lesgólok mellett Manét 18-szor állították meg lesen, ezzel Niclas Füllkrug, Simon Terodde és Randal Kolo Muani mögött negyedik helyen áll ebben a mutatóban, a bajnokságban játszott 1038 perce alatt átlagosan 58 percenként volt lesen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik