Bundesliga: aggódnak rekordjukért a Tasmania-szurkolók

Vágólapra másolva!
2021.01.03. 11:29
Nemcsak saját szurkolóit keseríti el gyenge szereplésével a Schalke 04 labdarúgócsapata, hanem a német Bundesliga nyeretlenségi rekordját tartó Tasmania Berlin szimpatizánsait is.

A sereghajtó gelsenkircheniek szombaton 3–0-ra kikaptak a Hertha BSC vendégeként a bajnokság 14. fordulójában, így a nyeretlenségük immár 30 találkozó óta tart, s már csak egyetlen kudarc választja el őket a negatív rekord beállításától. A Bundesliga-csúcsot a Tasmania Berlin tartja az 1965–1966-os idény óta.szombaton 3–0-ra kikaptak a Hertha BSC vendégeként a bajnokság 14. fordulójában, így a nyeretlenségük immár 30 találkozó óta tart, s már csak egyetlen kudarc választja el őket a negatív rekord beállításától. A Bundesliga-csúcsot a Tasmania Berlin tartja az 1965–1966-os idény óta.

Utóbbi csapat mintegy tucatnyi szurkolója szombaton is demonstrált a Olimpiai Stadion előtt, illetve drukkolt a Schalkének.

„Mentsétek meg a TAS rekordját” – állt a szimpatizánsok tábláin. Ők azért szeretnék, ha a jelenleg ötödosztályú Tasmania megtarthatná a csúcsot, még ha az negatív is, mert így időről időre nagy figyelmet kap a klubjuk országszerte.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
nso_uj_cikk_embed
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik