Bayern: Öt játékos is Ancelotti ellen volt – Hoeness

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.29. 17:55
Uli Hoeness, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München elnöke sokatmondó információt osztott meg Carlo Ancelotti menesztésével kapcsolatban.

Mint ismert, a Bayern München vezetősége csütörtök délután döntött úgy, hogy elküldi Carlo Ancelottit a gárda éléről.elküldi Carlo Ancelottit a gárda éléről.

Uli Hoeness, a bajorok elnöke elmondta, mi állt a történtek hátterében.

„Öt játékos is Ancelotti ellen volt – idézi a klub első emberét a Westfalenpost. – Edzőként nem lehetnek a saját futballistáid jobban ellened, mint az ellenfeleid. Egy valamit megtanultam az életben: nincs veszélyesebb, mint amikor a saját ágyadban ellenség van, úgyhogy cselekednünk kellett.”

Noha Hoeness nem említett neveket, a sportsajtóban egybehangzóan Robben, Ribéry, Jérome Boateng és Coman nevéről lehet hallani, míg ötödiknek Thomas Müllert pletykálják.

Az olasz szakember helyét Willy Sagnol veszi át a csapatnál ideiglenesen, míg hosszú távon a nyáron a Borussia Dormundtól menesztett Thomas Tuchelt emlegetik a gárda lehetséges edzőjeként, valamint cikkeznek Julian Nagelsmannról, a Szalai Ádámot is foglalkoztató Hoffenheim tréneréről is.

A játékosként a Bayernt csaknem tíz éven át szolgáló Sagnol korábban két évig volt a francia Bordeaux trénere, a nyáron a klubvezetők kérésére csatlakozott Ancelotti stábjához. Tuchel 2015 és 2017 között volt a Dortmund mestere, idén tavasszal Német Kupát nyert a Borussiával, de a szezon végén távozott a klubtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik