Bayern: rossz autóval ment edzésre, büntetést kap a szélső

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.17. 16:43
Kingsley Coman, a Bayern München labdarúgócsapatának francia szélsője minden bizonnyal 50 ezer eurós büntetést kap a klubjától, mivel nem megfelelő autóval ment edzésre – írja a Bild.

A koronavírus-járvány ellenére több Bundesliga-klubnál, így a listavezető Bayern Münchennél is újra edzésbe álltak a játékosok, igaz, egyelőre a szociális távolságtartást és egyéb hatósági ajánlásokat szem előtt tartva csak kisebb, általában ötfős csoportokban készülnek az esetleges folytatásra.

Ezért többek között Kingsley Comannak is jelenése volt a klub edzőközpontjában, ahova azonban nem a Bayern Münchent szponzoráló Audi által biztosított autóval, hanem a saját McLaren 570S Spider típusú autójával érkezett meg.

Coman a szponzorautó helyett ezzel a McLarennel jelent meg az edzésen:

Thank you all for your messages #merci

61.9k Likes, 320 Comments - Coman Kingsley (@king_coman) on Instagram: "Thank you all for your messages #merci"



A Bild beszámolója szerint Hasan Salihamidzic sportigazgató korábban már figyelmeztette a játékosokat, hogy szponzorautókkal kell edzésre járniuk, s aki ezt nem tartja be, az 50 ezer eurós büntetést kaphat.

A 23 éves francia szélső elismerte a hibáját, majd röviden magyarázatot is adott rá.

„Szeretnék elnézést kérni a klubtól és az Auditól is, hogy nem a szponzorautóval mentem az edzésre. Azért nem az Audimmal mentem, mivel sérült az egyik visszapillantó tükre. Ettől függetlenül hibáztam. Kiengesztelésképpen – amint a helyzet engedi – meg fogom látogatni az Audi-gyárat Ingolstadtban, hogy aláírásokat oszthassak, és hogy felhívjam a figyelmet az ott dolgozókra” – mondta Kingsley Coman, aki az 50 ezer eurós büntetést valószínűleg ennek ellenére sem ússza meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik