Bayern: „Itt az idő, hogy elgondolkodjanak Ancelotti leváltásán”

Vágólapra másolva!
2017.09.18. 18:28
null
Arrigo Sacchi úgy véli, eljött az idő, hogy a Bayernnél elgondolkodjanak a Ancelotti leváltásáról (Fotó: AFP)
Arrigo Sacchi úgy véli, eljött az idő, hogy a Bayern Münchennél elgondolkodjanak a vezetőedző Carlo Ancelotti leváltásáról.

 

A 71 éves tréner, aki az AC Milant BEK-győzelemre vezette, az olasz válogatottal pedig világbajnoki ezüstérmes volt, a sport1.de oldalnak azzal indokolta álláspontját, hogy szerinte Ancelottiból eltűnt a szenvedély és az akarat.

„Az a benyomásom, hogy bizonyos változások jót tennének. A Bayern minden mérkőzését megnézem, és úgy érzem, a csapat elvesztette lelkesedését (...) Öregszünk, kivész belőlünk a szenvedély és az akarat, ilyen az élet” – utalt korábbi játékosára, mentoráltjára Sacchi.

Az 58 éves Ancelotti 2016-os érkezését nagy várakozás előzte meg, mert korábban a Milannal kétszer, a Real Madriddal pedig egyszer megnyerte a Bajnokok Ligáját. A Bayernnel viszont az előző idényben csak a bajnokságban tudott győzni, a mostani visszafogottabb bajnoki kezdés után pedig a bírálatok kereszttüzébe került.

Felróják neki, hogy zavar érzékelhető a csapatnál, nem tudja motiválni sztárjátékosait, olyan taktikával küldi pályára együttesét, amelyben Thomas Müller játéka nem érvényesül, ráadásul elvesztette az öltözői tekintélyét.

A müncheni klubnál ugyanakkor nem titkolják, hogy a Bajnokok Ligájának megnyerése a céljuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik