Bayern: „Csak az alvásba tudtam menekülni, borzalmas volt!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.26. 17:02
Thiago, a Bayern München labdarúgócsapatának spanyol középpályása elárulta, élete legnehezebb időszakán ment keresztül az utóbbi időben sérülése miatt.

A bajorok spanyol futballistája 2014 októberében, edzésen szenvedett térdsérülést, amely miatt újra meg kellett műteni. Azóta eltelt csaknem egy év, és lassan visszatérhet a pályára Thiago, aki elárulta, nem volt könnyű az utóbbi időszak.A bajorok spanyol futballistája 2014 októberében, edzésen szenvedett térdsérülést, amely miatt újra meg kellett műteni. Azóta eltelt csaknem egy év, és lassan visszatérhet a pályára Thiago, aki elárulta, nem volt könnyű az utóbbi időszak.

„Egy évvel ezelőtt egyetlen célt tűztem ki magam elé, azt, hogy újra normálisan élhessem az életem. Ez teljesült” – árulta el Facebook-oldalán a spanyol.

„Korábban minden napom szenvedés volt, csak az alvásba tudtam menekülni, annyira borzalmasan éreztem magam. Már a lefekvés is kegyetlen volt, egyedül álmomban nem fájt semmi. Bár most szinte mindent az alapokról kell kezdenem, végre boldog vagyok!” – mondta a spanyol, aki háromrészes videosorozatban mesélt a nehéz időszakról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik