K. D.
2022.11.29 17:13 Frissítve: 2022.11.29 17:30

Bayern: Cristiano Ronaldo érkezik? Kahn reagált a pletykára

Miután Cristiano Ronaldon szerződést bontott a Manchester Uniteddel, szinte minden nagyobb európai csapattal összeboronálták már a portugál klasszist. Legutóbb épp a Bayern München érdeklődéséről lehetett hallani, erre a pletykára reagált most Oliver Kahn, a bajorok vezérigazgatója.

 

Mint arról beszámoltunk, november 22-én közös nyilatkozatot adott ki Cristiano Ronaldo és a Manchester United, amelyben közölték a szurkolókkal, közös megegyezéssel szerződést bontottak a „vörös ördögök” a jelenleg a vb-n szereplő portugállal.

Ezután persze azonnal beindultak a találgatások, hol folytathatja a klasszis támadó.

Az egyik legkézenfekvőbb ötlet a Bundesliga, így a Bayern München volt, hiszen Ronaldo mindig is büszke volt arra, hogy bármely országban és ligában fel tud érni a csúcsra – Németországban pedig eddig még nem játszott.

Cristiano Ronaldo a Bayern Münchenben? Itt a válasz! (Fotó: Getty Images)

Most Oliver Kahn, a bajorok ikonja és jelenlegi vezérigazgatója reagált a pletykára hivatalosan.

„Egyértelmű céljaink és egyértelmű elveink vannak, amik alapján összerakjuk a keretet” – kezdte a német Sky Sportnak nyilatkozó Oliver Kahn.

„Az nem kérdés, hogy a Bayern Münchennél mindannyian elismerjük Cristiano Ronaldo képességeit. Mind imádjuk, de a szerződtetése egyszerűen nem illik bele a klub jelenlegi terveibe” – zárta le egyértelműen a találgatásokat a kapuslegenda.

Mivel a Bayernen kívül nem nagyon van olyan csapat a német élvonalban, amely akár megfelezve ki tudná fizetni Cristiano Ronaldo bérét, ezzel nagy valószínűséggel kijelenthető: nem a Bundesligában folytatja a portugál.

Bár a pletykákat továbbra is érdemes kétkedéssel fogadni, a legfrissebb hírek szerint a francia PSG, az angol Newcastle és Chelsea, az olasz AS Roma, a török Galatasaray, az egyesült államokbeli Inter Miami, és Ronaldo nevelőcsapata, a portugál Sporting gondolkodik jelenleg azon, össze lehetne-e hozni az átigazolást…

Választ a világbajnokság vége előtt szinte biztosan nem fogunk kapni.

2023.02.02 00:19:22

Német labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A világbajnokságot követően minden német válogatott futballista megkapta a kellően hosszú szabadságát, illetve a feltöltődésre szolgáló időt, januártól viszont illik profin teljesíteni. Az pedig minősít, hogy a Bayern 2023-ban a háromból egy bajnokiját sem nyerte meg.

2023.02.01 14:02:40

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A Hoffenheim csupán pár perc erejéig tudta szorossá tenni a mérkőzést.

2023.01.27 19:28:03

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A magyar válogatott játékos a svábok ellen ismét villogott.

2023.01.24 17:50:38

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Szoboszlai Dominik 71 percet kapott, Willi Orbán végig a pályán volt a parádézó Lipcsében.

2023.01.23 12:38:53

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Nem sok hiányzott ahhoz, hogy megdőljön a 2000-es évek rekordja a német labdarúgó-bajnokságban.