Sallai Roland: Nem számolgatunk!; Nico Williams szerint a spanyolok az utcán tanultak cselezni

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.06.21. 23:24
 

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Sallai Roland szerint nem számolgatni, hanem előbb nyerni kell. A skótok elleni csoportzáróra készülő magyar labdarúgó-válogatott eltökélten készül, ugyanakkor Réthy Béla, a ZDF immár nyugdíjas riporterlegendája szerint túlságosan is Marco Rossi-központú, azaz a pályán nem tud magától reagálni a váratlan helyzetekre.

és még: Nico Williams szerint a spanyolok az utcán tanultak cselezni, a két portugál „vénember”, Pepe és Cristiano Ronaldo is újra pályára lép, Michael Boris szegedi edző az ARD-ben szakért, és fejet hajt Julian Nagelsmann taktikai húzásai előttminden, amit tudni érdemes a németországi labdarúgó Európa-bajnokságról 11 oldalon.

Ligetvári Patrik egyedül dobálgat kapura a Veszprém Arénában. Az olimpiára készülő átlövő-védekezőspecialista úgy ítélte meg, hogy ha nyaralni megy, kiesik a formájából, de a füredi szabadságát töltő szegedi kapus, Mikler Roland személyében már társa is akadt. Vincze Szabolcs írása.

És ha szombat, akkor Képes Sport-melléklet – a labdarúgó Eb alatt 8 oldalon: a párizsi olimpia leendő sztárjainak sorában a hatodik aranyára hajtó amerikai kosarassal, Diana Taurasival.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik