Marco Rossi: Nincs más alternatívánk, mint a győzelem!; John McGinn: Ha továbbjutunk, leiszom magam a sárga földig!

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2024.06.22. 23:22

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

 

A labdarúgó Európa-bajnokság Magyarország–Skócia csoportmeccse előtt a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi elmondta, a skótok elleni ki-ki mérkőzésen döntő lehet, melyik csapat játékosai lesznek frissebbek, és beszélt arról is, hogy nem aggódik Szoboszlai Dominik állapota miatt.

Botka Endre: Meccs közben nem szabad számolgatnunk. Egyelőre még nem játszott az idei Európa-bajnokságon a Ferencváros védője, Botka Endre, de lehet, Skócia ellen a kezdőcsapatban kap szerepet.

John McGinn: Ha továbbjutunk, leiszom magam a sárga földig! A 67-szeres válogatott futballista alaposan megünnepelné, ha Skócia Magyarország legyőzésével továbbjutna, de gondol a Sopronban élő rokonaira is.

A Svájc elleni döntetlen önbizalmat adhatott Skóciának. Tam Courts, a Bp. Honvéd korábbi skót vezetőedzője lapunknak többek között arról beszélt, hogy hazája válogatottja miként állt fel a Németország elleni nyitó meccs után a padlóról, mekkora csapást jelent Kieran Tierney kiesése, valamint a történelmi lehetőség jelentette nyomásról is megosztotta véleményét.

Julian Nagelsmann: Nem számolgatunk, nyerni akarunk. Bár a németek nem feltétlenül járnak jól a csoport megnyerésével, Julian Nagelsmann szövetségi kapitány csak a három pont besöprésével lenne elégedett Svájc ellen, és még a sárga lapos futballistáit sem pihenteti.

Ronald Koeman: Szabályos gólt szereztünk! Péntek este a csoportkör egyik leginkább várt összecsapását játszotta Hollandia és Franciaország, a találkozón csak egy gól született, azt is érvénytelenítették – Ronald Koeman holland szövetségi kapitány szerint jogtalanul.

„Az öttusa alkalmazkodás is, nem lehet nyávogni”. Az első világbajnoki címét a múlt héten megszerző Bőhm Csabával beszélgettünk elsősorban csengcsoui élményeiről, valamint arról is, mikor tudatosult benne, hogy részt vehet az olimpián, amit addig nagy óvatossággal kezelt, és milyen tapasztalatot jelent az élről rajtolva megőrizni az előnyt.

Kristoffer Zachariassen: Pihenésből is megárt a sok. Elindult a Ferencváros az ausztriai edzőtáborba, a zöld-fehérek norvég szélsője feltöltődve veselkedik neki az új idénynek.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik