Az ezüst még kiadó: Paks vagy Fehérvár?; Aranyküszöbön a Falco

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.05.17. 23:34
 

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Az utolsó fordulóra már csak a dobogósok kiléte kérdés az NB I-ben. A Paks és a Fehérvár harcol az ezüstéremért, de harmadiknak a Puskás Akadémia is becsúszhat, miközben „titokban” egy Ferencváros–Újpest derbit is rendeznek, a Szpartak Moszkva által a stábjával együtt kivásárolt Dejan Sztankovics és az újpesti ultrák nélkül. Minden, amit az OTP Bank Liga 33. fordulójáról tudni érdemes – négy oldalon.

Csúcsra járnak a csapatsportok. A Falco–Szolnok férfi kosárdöntőben egy meccsre vannak a bajnoki címtől a szombathelyiek, mindössze másodszor rendeznek FTC–Vasas aranycsatát a férfi vízilabda ob I-ben, a papírforma Veszprém–Szeged döntőt ígér a férfi kézilabda Magyar Kupában – 3x3-as kosárcsapataink pedig még harcban állnak Párizsért.

Újrapozicionálták magukat sportdiplomatáink. Csisztu Zsuzsa összeállításából kiderül, hogy Gyurta Dániel külügyminisztériumi főosztályvezetőként milyen tervekkel állt munkába, hogy a NOB-tag Fürjes Balázsnak mi a szerepe a MOB-ban, és hogy miként került újra helyzetbe az olimpiai bizottságnál a kardvívó olimpiai bajnok Szabó Bence.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon: a 70 éves Gyarmati Andreával, a szupertehetséges Lamine Yamallal, a Nyers István-sorozat újabb epizódjával, a legújabb Hátsó füves futballmentő túra szigligeti állomásával és a 2008-as labdarúgó Eb legjobb meccsével.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik