Nem 6–0 lett, csak 5…; Kosaras összeomlás a szünet után

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.02.25. 23:14
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

 

Telt ház és öt gól a Szusza Ferenc Stadionban. A 296. derbin átgázolt a születésnapos Mészöly Géza vezette Újpesten a Konferencialiga-kiesésből gyorsan talpra álló Ferencváros. A hétvége csúcsrangadójáról nyilatkozatok, elemzés, lőlap és osztályzatok – címlapsztori két oldalon.

Megvan Szoboszlai első liverpooli trófeája. A sérült magyar sztár nélkül megnyert Ligakupa-döntőről minden, amit tudni érdemes. Továbbá: pontot érő Gazdag-gól az MLS-ben és Sallai Roland 150. Bundesliga-meccse.

A férfi párbajtőrcsapat kvótája csak egy lépés a nagy cél felé. Dancsházy-Nagy Tamás vezetőedző, az Andrásfi, Koch, Nagy, Siklósi kvartett párizsi esélyeiről nem is olyan óvatosan fogalmaz, amint azt Kovács Erikának elmondta, robog tovább a heidenheimi vk-versenyt megnyerő négyes, hogy az olimpián is végigverje a világot.

Bravúr helyett összeomlás Szombathelyen. Férfi kosarasaink a szünetben még vezettek, a vége azonban csúnya lett – helyszíni tudósítóink egy oldalon világítják meg a több mint 20 pontos vereség hátterét.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet 4 oldalon: az 1964-es KEK-elődöntős MTK-val, a szarajevói merénylet árnyékában született rekorddal, Muhammad Ali első győztes profi vb- címmeccsével és a 120 éves Benficával.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik