Haraszti Zsolt: Tudjuk, hol a helyünk! Lukács Dániel oroszlánrészt vállalt a Mezőkövesd elleni győzelemben

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2024.02.05. 23:34
null
NSPOVIDE0060201.indd
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

 

Az OTP Bank Liga 18. fordulójának rangadóján a Paks legyőzte a Puskás Akadémiát, így a kilencedik hazai meccsén (egy döntetlen mellett) már nyolcadszor söpörte be a három pontot. A felcsúti együttes legyőzésében főszerepet vállalt a hazaiak saját nevelésű labdarúgója, Haraszti Zsolt, aki lapunknak azt mondta: „Látjuk mi is a tabellát, jó érzés, amit mutat, de tudjuk, hol a helyünk, megyünk a saját utunkon! A bajnokságnak egyértelműen a Fradi a favoritja, valószínűleg aranyérmes is lesz, ám mi is szeretnénk a lehető legjobban szerepelni.”

Két góljával oroszlánrészt vállalt a Mezőkövesd elleni győzelemben régi-új csapatában, a Kecskemétben Lukács Dániel. Pedig pechesen alakult az alapozás, az edzőtáborban megsérült a bokája, s csak a bajnokság folytatásának hetében szállhatott be az edzésekbe. „Diósgyőrben ritkán adódott olyan lehetőség, mint ezen a meccsen többször is, legalábbis az előző évad felétől, mert addig középcsatárt játszottam. Át kellett állítanom az agyamat, mert a szélen más képességek szükségesek az érvényesüléshez, ám a vasárnapi mérkőzés is bizonyította, jobban fekszik, ha elöl lehetek” – mondta a Nemzeti Sportnak.

A felkészülési mérkőzéseken ellentmondást nem tűrő határozottsággal játszott, a négy ferencvárosi gólból hármat ő szerzett. A bajnokságot pedig ott kezdte, ahol a felkészülést abbahagyta: Kisvárdán fontos gólt szerzett. Látszott, nagyon nem szeretne újra kölcsönbe kerülni. Akár a Ferencváros meglepetésembere is lehet tavasszal Stjepan Loncar, aki két kölcsönadását követően alapemberré válna, és az MTK elleni örökrangadón újabb győzelemnek örülne. A bosnyák légióst arról is kérdeztük, egy labdarúgó a kölcsönadása lejárta után lélektanilag milyen állapotban tér vissza „anyaegyesületéhez”?

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik