27 párizsi kvóta Dohából; Marquinhos: Pokol vár az Olympiakoszra

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.02.19. 23:19
null

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

 

Doha után másfélszeresére nőtt a magyar olimpiai kvóták száma. Sós Csaba úszó- és Mihók Attila női vízilabda-kapitány is részletesen értékelte a mögöttünk lévő heteket, emellett az egyes sportágak előtt álló kvalifikációs versenyeket és a már zsebben lévő párizsi kvótákat is számba vesszük. Címlapsztori és Mihók-interjú három oldalon.

Marquinhos biztos a Fradi továbbjutásában. A pireusziak elleni Konferencialiga-visszavágóra készülő magyar bajnok brazil légiósa szerint az Olympiakosz nem sejti, milyen fanatikus szurkolók várják a Groupama Arénában… Borbola Bence interjúja.

Gazdag Dániel nem mindenáron távozna Philadelphiából. Az amerikai MLS-ben szereplő Union magyar sztárja felveszi a kesztyűt, mert mindenképpen ott akar lenni az Eb-n, családjával viszont olyannyira belakta Philadelphiát, hogy csak nagyon vonzó európai ajánlatra bólintana rá. A középpályással Cserháti András beszélgetett.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: a tehetséges, de későn érő fiatalok korosztályos labdarúgó-válogatottjaival, a junior és kadét vívó Eb-vel és a felnőttek között csak a válogatottban hokizó Nemes Mártonnal.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik