Sűrűn változnak a futballszokások; Golovin új vezéreket keres

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.11.30. 22:43
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

A futballban ma már csak emlék a kapuskirúgás és az emberfogás. Most éppen a sorfal mögé fekvő játékos és a pluszvédőként futballozó kapus a divat, de kétoldalas összeállításunkból az is kiderül, miként változtak a sportági szokások az elmúlt évtizedekben.
A futballban ma már csak emlék a kapuskirúgás és az emberfogás.
Most éppen a sorfal mögé fekvő játékos és a pluszvédőként futballozó kapus a divat, de kétoldalas összeállításunkból az is kiderül, miként változtak a sportági szokások az elmúlt évtizedekben.

Nem csitulnak az Aranylabda-szavazás hullámai. Lionel Messi hetedik sikerét inkább életműdíjként értékeli a világ, ugyanakkor mások mellett maga az argentin zseni is úgy nyilatkozott, hogy legalább utólag a 2020-as Aranylabdát igazán megkaphatná Robert Lewandowski.

A héten kezdődő női kézilabda-vb előtt a kapitánynak a rutint is pótolnia kell a magyar keretben. Golovin Vlagyimir Papp Bálintnak elmondta, hogy miként képzeli el a világbajnokságon a különböző okokból kieső Kovacsics, Szucsánszki, Tomori trió pótlását.

Liu Shaolin Sándor jó világkupaemlékekkel utazik a pekingi olimpiára. Pjongcsangi váltóbajnokunk a relatíve nyugodt kvalifikációs időszak végén azt is elmesélte Kovács Erikának, miket álmodik az olimpiáról, és ezekben az álmokban mi a szerepe öccsének, Shaoangnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik