PSG: már ma Párizsba várják Messit, jön az orvosi – sajtóhír

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2021.08.08. 13:55
null
Azért volt oldottabb pillanata is a vasárnapi Messi-sajtótájékoztatónak (Fotó: AFP)
A L'Équipe francia sportnapilap vasárnap kora délután vezető hírben számolt be arról, hogy még ma Párizsba várják Lionel Messit, aláírandó szerződését a Paris Saint-Germainnel.

 

Noha vasárnapi barcelonai búcsú sajtótájékoztatóján Lionel Messi kérdésre válaszolva annyit mondott, még nem dőlt el semmi PSG-ügyben, a francia sportnapilap úgy tudja, a felek szinte mindenben megegyeztek egymással, már csak az utolsó simítások és a szerződés szentesítése van hátra.

Argentin források szerint az ilyenkor szokásos kötelező orvosi vizsgálatot már vasárnap este elvégezhetik, de legkésőbb hétfő kora délelőtt sort kerítenek rá.


Mint ismert, csütörtökön vált hivatalossá, hogy a pénzügyi gondokkal küzdő FC Barcelona nem tudja megtartani Messit. A L'Équipe beszámolója szerint a párizsi csapat másnap felvette a kapcsolatot Messi képviselőivel, és Mauricio Pochettino vezetőedzőnek alkalma nyílt arra, hogy ismertesse szakmai elképzeléseit honfitársával.

A jelek szerint a hallottak elnyerték Messi tetszését.

Noha válogatott játékosai nyári szabadságolása miatt tartalékosan áll fel, a PSG győzelemmel, a feljutó Troyes elleni idegenbeli 2–1-gyel kezdte szombaton a francia bajnokságot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik