Kép: 9 hónapos terhesen is keményen edz a válogatott focista

Vágólapra másolva!
2020.04.12. 16:42
null
Morgan továbbra is edzésben
Olvasóink véleményére vagyunk kíváncsiak: mit szólnak hozzá, hogy a világ egyik legjobb női labdarúgójának tartott, olimpiai bajnok és kétszeres világbajnok Alex Morgan kilenc hónapos terhesen is keményen edzésben tartja magát? A szombati tréningjéről posztolt videót fél nap alatt közel másfél millióan nézték meg.

Még tavaly októberben számoltunk be róla, hogy Alex Morgan, a 169-szeres amerikai válogatott labdarúgó első gyermekét várja, aztán januárban jött az újabb infó, hogy hat hónaposan sem áll le az edzésekkel, és „lőgyakorlatot” tart.

SZAVAZÁS

Mi a véleménye, hogy Alex Morgan kilenc hónapos terhesen is edz?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Most viszont Morgan már kilenc hónapos terhes, és az előírásoknak megfelelően a koronavírus-járvány miatt ő is házi izolációban tölti a mindennapjait. Aki viszont azt hiszi, a karantén és a tény, hogy már csak hetei vannak hátra a szülésig, eltántorítja az edzésektől, az bizony téved.

Morgan ugyanis kőkemény edzőtermi munkát végez a – szintén labdarúgó – férjével, az LA Galaxyben futballozó Servando Carrascóval közös otthonuk garázsában kialakított edzőteremben: kettlebellezik, fekvőtámaszokat nyom, kitöréseket hajt végre.

A szombati tréningről Morgan az Instagramjára fel is rakott egy videót, amely aztán nagy viharokat váltott ki: akad, aki szerint felelőtlen, míg más hozzászólók támogatják, mindenesetre a videót 12 óra alatt közel másfél millióan nézték meg, s több ezren mondtak véleményt.

Mi is megkérdezzük olvasóinkat: szerintük helyes, amit az amerikai sztár csinál?

Garage workout of the day! #powerrunsinthefamily #StayHomeStayMotivated

282.1k Likes, 2,130 Comments - Alex Morgan (@alexmorgan13) on Instagram: "Garage workout of the day! #powerrunsinthefamily #StayHomeStayMotivated"



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik