nemzetisport.hu 2016.10.22 11:40 Frissítve: 2016.10.22 12:02

Horvátország: Rakitic és Messi együtt nyaralt volna Mészáros Lőrinc villájában, de…

A labdarúgó NB II-ben érdekelt Puskás Akadémia kuratóriumi elnöke, Mészáros Lőrinc a Hír Tv-nek adott nyilatkozatában a felcsúti egyesület kötelékébe tartozó, de jelenleg az olasz élvonalbeli Palermónál kölcsönben szereplő Sallai Rolandról, az eszéki futballklubról, valamint Ivan Rakiticről és Lionel Messiről is szót ejtett.

 

A magyar vállalkozó februárban többségi tulajdonrészt vállalt a horvát első osztályú NK Osijek labdarúgócsapatában. Ezzel kapcsolatban Mészáros elmondta, nincs kizárva, hogy az együttműködés részeként a jövőben az eszéki klub néhány fiatal játékosát beépítik a Puskás Akadémia FC első csapatába. Hozzátette, a PAFC célja ebben a szezonban az azonnali visszajutás az NB I-be.

Az interjú során szóba került Sallai Roland is, akit a Serie A-ban szereplő Palermo a nyáron 300 ezer euróért vett kölcsön a felcsúti egyesülettől, és jövő nyáron opciós joga lesz a végleges megvásárlására. Mészáros elmondta, Sallai értékesítése esetén a PAFC 2.8 millió euróval, átszámítva 863.6 millió forinttal gazdagodna.

A felcsúti polgármester röviden beszélt Ivan Rakiticről, az FC Barcelona középpályásáról is. Mint ismert, júliusban hat huligán kővel megdobálta azt a villát, amelyben a horvát válogatott labdarúgó a családjával nyaralt. Mészáros elmondta, a szóban forgó nyaraló az egyik cégének a tulajdona, és turisztikai célokra használják. Kiderült az is, hogy ha az ominózus incidens nem történik meg, akkor Rakitic barcelonai csapattársa, Lionel Messi is a villában töltött volna egy hétvégét szeretteivel együtt.

A Hír Tv Mészáros Lőrinccel készített teljes interjúját ide kattintva tekintheti meg!

2022.05.18 22:11:16

Minden más foci BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Éppen ezért lenne nagy felelősségük a mostani amatőröknek, öregfiúknak, hogy a legalacsonyabb szinten is példát mutassanak alázatból, sportszerűségből, labdarúgás-szeretetből. Ha a gyerekek azt látják, lehet a könnyebb utat választani, és nincs is igazi következménye a simlisségnek, nem várhatjuk el tőlük a későbbiekben, hogy megfeszüljenek a nagy győzelmekért.

2022.05.18 07:47:19

Minden más foci CSELŐTEI MÁRK

James Tavernier csak egy karnyújtásnyira van attól, hogy az Európa-liga gólkirálya legyen.

2022.05.16 14:49:16

Minden más foci BOROS MIKLÓS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Amikor éppen nem állt magyarellenes rigmusok miatt a játék, dominált a Sepsiszentgyörgy, és az alsóház élén végzett.