Fener: a szurkolókat arra kérik, segítsenek Özil kifizetésében

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.01.25. 09:05
Mint arról beszámoltunk, vasárnap az Arsenal a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Mesut Özil a Fenerbahcénál folytatja pályafutását. A klubnak már csak azt kell kitalálni, hogyan fizetik ki a világbajnok német futballistát…

Ahogy arról írtunk, a brit Sky Sports értesülései szerint az Arsenalnál heti 350 ezer fontot kereső német középpályás a Fenerbahcénél „mindössze” 67 500 fontot kap majd hetente – ami még így is csaknem 4 millió eurós éves fizetést jelent.

A probléma csak az, hogy a török klub az utóbbi években több mint 500 millió eurós adósságot halmozott fel, és önerőből nem tudná kifizetni Özil bérét.


A klub elnöke, Ali Koc épp ezért a szurkolókhoz fordult, és arra kérte a török csapat hatalmas szurkolótáborát, segítsenek a fizetés összegyűjtésében.

Ezt a Daily Mail információi szerint a drukkerek úgy tehetik meg, hogy emelt díjas SMS-t küldenek a csapatnak, ami átszámítva körülbelül 500 forintba kerül.


„A szurkolóinkhoz szólok most. Kérlek, a jövőben is segítsetek minket, mert szükségünk van az anyagi támogatásotokra! Az aláírás napján arra kérlek titeket, döntsetek rekordot az SMS-kampányban! Talán 300 ezer, 500 ezer, sőt, akár egymillió SMS is összejöhet, ami óriási segítség lenne nekünk” – fogalmazott az elnök.

Ha Ali Koc jóslata valóra válik, és összejönne az egymillió SMS, máris ki tudnák fizetni Özil éves bérének több mint felét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik