Eurofutball: Van Bommel újra góllal tolta előre a PSV-t

Vágólapra másolva!
2013.04.20. 23:34
A PSV 3–1-re győzött az AZ vendégeként a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának szombati játéknapján, és négypontnyira megközelítette az éllovas Ajaxot.

Az eindhoveniek többek között a másfél hónap alatt már a harmadik gólját szerző veterán Mark van Bommel találatával nyertek Alkmaarban.

Németh Krisztián (Roda) és Horváth Gábor (Den Haag) csapata egyaránt vereséget szenvedett szombaton, egyik magyart sem nevezték a mérkőzésre. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Németh Krisztián (Roda) és Horváth Gábor (Den Haag) csapata egyaránt vereséget szenvedett szombaton, egyik magyart sem nevezték a mérkőzésre. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

BELGIUM. Bodor Boldizsár csapata, a Beerschot 2–1-re kikapott a Cercle Bruges-től a kiesés elkerüléséért vívott ötmérkőzéses párharc negyedik, szombati mérkőzésén. Bodor végig a pályán volt. A Cercle három pont előnnyel várja az utolsó csatát. A bajnoki címért zajló rájátszásban a Lokeren 4–1-re verte a playoffban eddig veretlen Standardot. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

PORTUGÁLIA. Egymás után harmadszor is nyert a Porto, és továbbra is nyomás alatt tartja az élen haladó Benficát, amelyre vasárnap lisszaboni derbi vár. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

LENGYELORSZÁG. Nem lassít a Legia Warszawa: a listavezető sorozatban a hatodik győzelmét könyvelte el szombat este. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

CSEHORSZÁG. A Sparta egymás után hetedszer nyert, továbbra is holtversenyben vezeti a tabellát a Plzennel. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

UKRAJNA. A Zorja elleni ötgólos hengerrel a Dinamo Kijev a második helyre lépett. A Sahtar vasárnap bajnok lehet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

SZLOVÁKIA. Sorozatban negyedszer is döntetlent játszott az éllovas Slovan, de még így is tetemes az előnye. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik