Eurofutball: támadják a volt soproni edzőt Bukarestben

Vágólapra másolva!
2012.11.10. 23:53
Miközben a Steaua magabiztosan vezeti a román labdarúgó-bajnokság tabelláját, a két másik bukaresti nagycsapat, a Rapid és a Dinamo hetek óta képtelen nyerni. A Dinamo például a 15. forduló szombati játéknapján hazai pályán 1–0-ra kikapott a Vasluitól.

A három forduló óta nyeretlen Dinamo Srdjan Luchin kiállítása miatt ráadásul tíz emberrel fejezte be a mérkőzést.

A Dinamo olasz vezetőedzőjét, a korábban rövid ideig Magyarországon is dolgozó Dario Bonettit egyre keményebben kritizálják – a Prosport beszámolója szerint furcsa módon a román profiliga elnöke, Dumitru Dragomir is a Bonetti leváltását nyíltan követelők között található. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
PORTUGÁLIA. A második félidőben 12 perc alatt szerzett három góllal fordított és nyert 3–1-re az eddig sereghajtó Nacional a Guimaraes vendégeként. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
UKRAJNA. A Dinamo Kijev egy éve nem nyert ilyen nagy különbséggel: Oleg Blohin csapata szombaton 5–0-ra verte a sereghajtó Zaporizzsját. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. Két tizenegyesgóllal lett 1–1 a két meglepetéscsapat, a Kasimpasa és az Antalyaspor rangadója. Utóbbi – amelynek az utolsó pillanatokban csúszott ki a kezéből a győzelem – így is a tabella élére állt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. Nikolai Stokholm tizenegyesével a 82. percben mentett pontot odahaza a címvédő Nordsjaelland. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SKÓCIA. Idegenben négy gólt vágott az Aberdeen, Craig Brown csapata pontszámban utolérte a tabella tetején trónoló Celtic, Hibernian párost. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CSEHORSZÁG. Michal Spit kapust az első félidő közepén kiállították, a büntetőből gól született – ezt a Jablonec nem tudta kiheverni, a tabellát holtversenyben vezető csapat hazai pályán 3–2-re kikapott a Mladá Boleslavtól, egyúttal elköszönt nyolcmérkőzéses bajnoki veretlenségi sorozatától. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. Az éllovas Legia és a címvédő Slask is kikapott szombat este hazai pályán. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
HORVÁTORSZÁG. A 19 éves Ante Rebic góljával az RNK Split 1–0-ra legyőzte a bajnokságban másfél hónapja veretlen, toronymagas tabellaelső Dinamo Zagrebet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZLOVÁKIA. Két gyengébben sikerült forduló után újra nyert az éllovas Slovan: a pozsonyiak az újonc Myjava vendégeként győztek 2–1-re. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZERBIA. Az élcsoport csapatai közül a Vojvodina győzött, immár öt forduló óta veretlen, a négy fordulón át veretlen Jagodina ellenben hazai pályán kikapott a forduló előtt még sereghajtó Szmederevótól. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZLOVÉNIA. Négyes győzelmi sorozatnál tart a Koper, ötöt vágott az Olimpija. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik