Eurofutball: drámai módon szakadt meg a kétgólos mánia Dániában

Vágólapra másolva!
2011.09.19. 21:42
A Horsens drámai hajrát követően 4–3-ra legyőzte az Odensét a dán labdarúgó-bajnokság hétfői játéknapján, így megszakadt a széria: a 9. forduló összes korábbi mérkőzése 2–0-s eredményt hozott.

A hétfői Horsens–OB mérkőzésen az első félidő derekáig volt csak remény arra, hogy a forduló összes meccse 2–0-s eredményt hoz. A ritka jelenség elmaradt, cserébe a két csapat óriási csatát vívott: az OB az utolsó tíz percben 1–3-ról egyenlített, mégis kikapott – a csereként beálló Alioune Kébé mindent eldöntő második találata a 90. percben esett.

A Horsens a harmadik helyig rakétázott a győzelmével, a címvédő FC Köbenhavn máris utcahosszal vezet. EREDMÉNYEK, TABELLA.

EUROFUTBALL – RÖVIDEN
CSEHORSZÁG. A Sparta Praha hetedik ellenfelének sem kegyelmezett, előnye tetemes a tabella élén. Bár a Jablonec a hétvégén kikapott a címvédő Plzentől, említést érdemel, hogy csatára, az ismét a kapuba találó David Lafata már 11 gólnál jár a bajnokságban. EREDMÉNYEK, TABELLA.
CIPRUS. Az Arisz hétfőn Kovács Zoltánnal a kapujában kapott ki 1–0-ra (a gól büntetőből született), Virágh Aladár kispados volt a még mindig veretlen újonccsapatban, az Anagennisziben, míg Leandróék (Omonia) mérkőzése – még szombaton – súlyos nézőtári rendbontás miatt félbeszakadt. EREDMÉNYEK, TABELLA.
BULGÁRIA. Ki állítja meg az ötödik sebességben száguldó Ludogorecet? Az újonc következő ellenfele a patinás Levszki lesz, amely a hétvégén legyőzte a bajnok Litekszet. EREDMÉNYEK, TABELLA.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik