Cristiano Ronaldo Debrecen és a katariak vendége lesz; Tamás Márkot meglepte a meghívó

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.08.28. 23:43
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

A jövő héten Szerbiát és Portugáliát fogadják a katariak – Debrecenben. Hol laknak? Hol edzenek? Mennyit költenek? Egyáltalán: hogy kerülnek ide, miért éppen nálunk játszanak a FIFA-szünnapokon a jövő évi vb házigazdái? És miért örülnek Cristiano Ronaldóék a magyarországi fellépésnek? Kétoldalas összeállítás az arabok magyarországi kalandjairól.
A jövő héten Szerbiát és Portugáliát fogadják a katariak – Debrecenben.
Hol laknak? Hol edzenek? Mennyit költenek? Egyáltalán: hogy kerülnek ide, miért éppen nálunk játszanak a FIFA-szünnapokon a jövő évi vb házigazdái? És miért örülnek Cristiano Ronaldóék a magyarországi fellépésnek? Kétoldalas összeállítás az arabok magyarországi kalandjairól.

Tamás Márkban nincs félsz, a válogatottban is bizonyítani akar. A lengyel Slask Wroclaw légiósa Pietsch Tibornak bevallotta, hogy hirtelen azt sem tudta, mit mondjon a telefonba, amikor az MLSZ-től keresték…

Gálfi Dalma érezte, hogy képes feljutni a főtáblára. A hétfőn kezdődő tenisz US Open selejtezőjét egyedüli magyarként sikerrel megvívó korábbi junior Grand Slam-győztes a 32. kiemelt horvát Petra Martictól sem tart. Győri Ferenc interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik