Csak egyszer tudott egyenlíteni a Crvena zvezda otthonában a Topolya

Vágólapra másolva!
2024.05.02. 19:00
Fotó: hotsport.rs
A Topolyai SC 2–1-re kikapott a Crvena zvezda otthonában a szerb labdarúgó Szuperliga 33. fordulójában. A belgrádi csapat bajnoki címet szerzett.

 

SZERB SZUPERLIGA
RÁJÁTSZÁS, 33. FORDULÓ
Crvena zvezda–Topolyai SC 2–1 (0–0)
Belgrád, Rajko Mitics Stadion. V: M. Ilics
Cz: Glazer – Mijailovics, Szpajics, Dragovic, Rodics – Kanga (Mimovics, 70.) – Bukari (Szljivics, 88.), Sztamenics (M. Ivanics, 69.), Hvang In Bom, Olayinka – Cherif Ndiaye (Katai, 83.). Vezetőedző: Vladan Milojevics
TSC: V. Ilics – Krsztics, M. Djordjevics, Antonic, Ne. Petrovics (Vlalukin, 82.) – Pejics, Djakovac – Miloszavljevics (Sós, 82.), M. Pantovics (Vulics, 63.), A. Csirkovics – Sz. Jovanovics (Sztanics, a szünetben). Vezetőedző: Zsarko Lazetics
Gólszerző: Olayinka (55.), Cherif Ndiaye (75.), ill. Miloszavljevics (60.)

NEM SIKERÜLT A PONTSZERZÉS a listavezető Crvena zvezda otthonában a Topolyai SC-nek a szerb élvonal felsőházának csütörtöki mérkőzésén. Az észak-bácskai együttes gól nélküli első félidőt követően az 55. percben hátrányba került, és Ivan Miloszavljevics révén hiába egyenlített hamar, a 75. percben Cherif Ndiaye megszerezte a belgrádiaknak a győzelmet. A TSC a vereség ellenére őrzi harmadik helyét a tabellán, és ha a hátralévő négy fordulóban megelőzi a második Partizant, még a BL-selejtezőt is elérheti.

A Crvena zvezda azzal, hogy pontot szerzett a mérkőzésen, megszerezte történelme 35. bajnoki címét, amelyből a tizediket érte el a Szerb Köztársaságban működő csapatként.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik