Az Újpest FC volt edzője Szerbiában kapott munkát

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.04.10. 08:34
Milos Kruscsics Szabadkán lett vezetőedző (Fotó: fkspartak.com)
A szerb élvonalban a bennmaradásért harcoló FK Szpartak Szubotica (Szabadka) labdarúgócsapata kedden kinevezte új vezetőedzőjét, a korábban a magyar élvonalban előbb Újpesten, majd Kisvárdán dolgozó szerb Milos Kruscsicsot.

 

Az FK Szpartak Szubotica kedden mutatta be új vezetőedzőjét, a 47 éves Milos Kruscsicsot, aki Nenad Lalatovicsot váltja a szabadkaiaknál a kispadon, miután eldőlt, hogy a csapat nem tud bejutni a felsőházi rájátszásba, az alapszakaszban az utolsó forduló előtt csak a 12. helyen áll (az 1–8. helyezettek kerülnek be a felsőházba, a 9–16. helyezettek pedig a bennmaradásért küzdenek a rájátszásban). 

Kruscsics 2025 nyaráig írt alá, ezzel visszatért Szabadkára, ugyanis korábban játékosként, majd az edzői stáb tagjaként, pályaedzőként is állt már a klub alkalmazásában.

Kruscsics tavaly márciustól augusztusig Kisvárdán dolgozott, ahonnét a jelenlegi idény 3. fordulója után kellett távoznia. Előtte 2022 januárja és 2023 márciusa között az Újpest FC vezetőedzője volt. Magyarországon összesen 58 tétmérkőzésen irányíthatta csapatait, a mérlege 22 győzelem, 14 döntetlen, 22 vereség. 



 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik