Brazília: Neymar elárulta, visszatér a Santoshoz

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.21. 10:57
null
Neymar arról álmodik, hogy ismét a Santosban focizik (Fotó: Getty Images)
A helyszínen tekintette meg a Santos–Audax Italiano Copa Sudamericana-mérkőzést Brazíliában a francia Paris Saint-Germain brazil klasszisa, a sérüléssel bajlódó Neymar, aki arról beszélt, hogy egy nap szeretne visszatérni korábbi klubjához.

A második számú dél-amerikai kupasorozat, a Copa Sudamericana csoportkörének második fordulóját rendezték magyar idő szerint péntek hajnalban. Az E-csoportban érdekelt brazil Santos és a chilei Audax Italiano mérkőzését a helyszínen tekintette meg a brazil válogatott csapatkapitánya, Neymar, aki hazájában végzi bokasérülése utáni rehabilitációját.

A ge.globo.com írta meg, hogy a Paris Saint-Germain labdarúgója a gól nélküli döntetlenre végződő mérkőzés után a Santos szurkolóinak üzent.

„Egy nap visszajövök, hamarosan visszatérek” – mondta a Santost 2009 és 2013 között 225 mérkőzésen 136 góllal segítő támadó az újságíróknak fenntartott szektorban. A lap pedig kiemelte, hogy Neymar és családja döntő szerepet játszott abban, hogy egy szponzor 45 millió brazil reállal támogassa a Santost.

„Túl szép lenne, ha visszatérnék a hazámba. Otthon érzem magam, boldog vagyok, hogy tíz év után ismét itt lehetek. Sajnos csak döntetlen lett a meccs, pedig vágytam a győzelemre. Azért is jöttem, hogy támogassam a Santost, mert ez a klub volt az, amely mindent megadott nekem, ajtót nyitott nekem és a családomnak a világ előtt” – fogalmazott Neymar, aki a mérkőzés után a Santos öltözőjébe is bement, majd a szurkolók arról kérdezték, fogják-e még őt látni Santos-mezben.

„Ha azt álmodom (hogy ismét a Santosnál játszom), képzelheti” – mondta nevetve a 31 éves csatár, akinek 2025 nyaráig érvényes a szerződése a Paris Saint-Germainnél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik