Videó: ilyen létezik? A kezezést reklamáló játékos kezére esett a labda – tizenegyes lett belőle

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.06.06. 17:02
null
Janou Levels (jobbra) kezére reklamálás közben esett a labda (Fotó: Getty Images)
Hollandiában a női labdarúgó-kupasorozat döntőjében a PSV Eindhoven Joëlle Smits góljával 1–0-ra legyőzte az ADO Den Haagot. A mérkőzés legérdekesebb jelenete kétségtelenül az a kezezés volt, ami után a játékvezető tizenegyest ítélt a zöld mezes csapatnak – írta meg a SPORTbible.

 

A 17. percben, 0–0-s állásnál egy ADO den Haag-lövés után egy blokkoló PSV-játékosról visszapattanó labda a lövő játékos kezét érte. Ezt észlelve Janou Levels, aki korábban belelépett a kísérletbe, feltett kézzel reklamálni kezdett, ám legnagyobb pechére éppen az ő kezére hullott le a labda a levegőből, így a játékvezető büntetőt ítélt ellene.

„Kezezést reklamál. A labda visszapattan a kezére. Tizenegyest ítélnek ellene. Szerencsétlen pillanat ez Janou Levels számára, de szerencséjére a büntető kimaradt” – olvasható az ESPN NL Twitterre kitett posztjában.


A tizenegyes jogosságán el lehet vitatkozni, viszont az ADO Den Haag nem tudta azt értékesíteni, s végül a PSV egy 37. percben szerzett találattal behúzta a meccset és elhódította a trófeát.

AZ ÜNNEPLÉS PILLANATAI


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik