Csak az egyik megy

B. CS.B. CS.
Vágólapra másolva!
2009.07.18. 23:42
Címkék

Szombaton nem szerepelt magyar sportoló a vizes világbajnokság műugróprogramjában, mivel pénteken Mátyás Melinda és Kormos Villő sem jutott be a toronyugrás középdöntőjébe. A számot a Pekingben negyedik mexikói Paola Espinosa nyerte meg. A magyar csapat csak hölgy versenyzőkből áll, az erősebbik nem háromméteres szinkronugrása eredetileg sem szerepelt a számunkra fontos versenyszámok között. Itt a kínai Csin Kaj, Vang Feng duó diadalmaskodott.

Vasárnap azonban lesz kinek szurkolni, mivel a hölgyeknek két számot is rendeznek: az egyméteres műugrás mellett a szinkrontoronyból is ugranak a versenyzők, ami némi bonyodalmat jelentett a magyar küldöttségnek. „Nem is értem, hogy tehettek két női számot ilyen szorosan egymás utánra. Kormos Villő eredetileg indult volna mindkettőben, így azonban csak az egyiken vehet részt, ő pedig inkább az egy méterről mondott le” – mondta Haász Katalin csapatvezető, Kormos döntése pedig jónak bizonyulhat, hiszen Haász szerint szinkronugrásban nagyobb az esélyünk, mint az egyéni számokban.

Egy méteren a csapathoz szombaton csatlakozó Gondos Flóra képviseli színeinket, szinkrontoronyugrásban pedig Kormos Reisinger Zsófiával indul, akit remélhetőleg nem akadályozza a vállsérülése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik