Forrósodó zágrábi vonal

Munkatársainktól MunkatársainktólMunkatársainktól Munkatársainktól
Vágólapra másolva!
2009.07.07. 23:09
Címkék

Miután Igor Vori elhagyta Zágrábot – hiába, temperamentumos emberek élnek arrafelé, könnyen összevesznek –, Gál Gyula maradt az egyetlen jelöltje a CO Zagreb Bajnokok Ligájában is induló férficsapatának a beálló posztjára. Vori mindenben megállapodott a HSV Hamburggal, a viharos elválás után pedig a horvát gárda vezetői a sajtón keresztül kezdtek üzengetni, illetve még inkább udvarolni a magyar játékosnak.

Ő azonban egyelőre nem vette a lapot...

„Nem szeretnék semmit sem kommentálni. Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom a hírt, jelen pillanatban engem a Veszprémhez köt szerződés, nem tudok és nem is akarok mást mondani. Nyolc éve Veszprémben játszom, és még van három év a szerződésemből” – mondta a Várpalotáról származó 32 esztendős kézilabdázó, akiről Magyarády Péter elnök szerint hajlandó lemondani jelenlegi együttese.

Vori sem volt beszédes kedvében, ő sem kívánt reagálni a különböző híresztelésekre, de azért kicsit odaszúrt immár csak egykori kenyéradójának: „Nem gondoltam volna, hogy szerződésem lejárta előtt távozom, de nem bírtam ki tovább. Sajnálom, ami történt, de még nem kívánok beszélni az okokról. Majd eljön annak is az ideje.”

A helyzet tehát pikáns, ráadásul a BL-ben egy csoportba került a Zagreb és a Hamburg, vagyis Vori régi és új klubja. A horvát lapok mindenesetre úgy vélik, hogy Gált immár muszáj szerződtetni, ha a csapat jól akar szerepelni a nemzetközi porondon. A magyar beállós és Zoran Lubej állítólag jól kiegészítené egymást, igaz, Hamburgban Vori és Bertrand Gille talán még jobban: a világ legerősebb párosa lehet az övék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik