Itthon verhetetlenek

KOVÁCS GÁBORKOVÁCS GÁBOR
Vágólapra másolva!
2009.06.23. 23:06
Címkék

Cegléden a rossz idő ellenére si keresen rendezték meg a magyar strandröplabda-bajnokság második fordulóját, amelyen a nőknél ezúttal is a Dambendzet Nathalie, Józsa Zsuzsanna páros nyert, míg a férfiaknál Tóth Gábor és Bagics Bence bizonyult a legjobbnak. A női győztes duó néhány napja Zágrábban nemzetközi tornán vett részt, a mostani magyar fordulóban pedig imponáló fölénynyel diadalmaskodott.

Gratulálok a győzelemhez. Milyen volt ez a hétvége a zágrábihoz képest?

Nagyon hideg – válaszolta mosolyogva Józsa Zsuzsanna. – Komolyra fordítva a szót: teljesen más, hiszen míg itthon viszonylag simán nyertünk, ott azért akadtak rendkívül kemény csatáink. A kinti verseny ugyan nem volt olyan profin megszervezve, mint a World Tour-szériás viadalok, és az itthonihoz hasonlóan ott sem volt túl sok néző, de arra kiváló volt, hogy felmérhessük, hol tartunk.

És hol tartanak?

Sajnos a torna nem a legjobb időpontban volt, a teremszezon után mindketten pihentünk egy kicsit, így csak három és fél hetet edzettünk előtte. El is fáradtunk vasárnapra, sok volt a hét találkozó három nap alatt.

Milyen erősségű volt a mezőny? A maximumot teljesítették az ötödik hellyel?

Ha azt vesszük, hogy a vigaszágon az első kiemelt, későbbi győztes osztrákoktól kaptunk ki, a második szettet ráadásul 30:28-ra vesztettük el, azt hiszem, boldogok lehetünk az eredményünkkel. Főleg úgy, hogy a szombati második meccsen napszúrást kaptam, ezért nem voltam a legjobb állapotban.

Mire volt elég a megnyert pénzdíj?

Arra, hogy nagyjából nullszaldóra jöjjünk ki az utazásból. A szállást és az útiköltséget a nyereményből fedeztük, így csak az ételre elköltött pénz nem jött vissza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik