Lothar Matthäus csapata továbbra is parádézik

A. B.A. B.
Vágólapra másolva!
2006.02.22. 02:25
Címkék
Továbbra is megállíthatatlan a korábbi magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus csapata, de a brazil Atlético Paranaensénél nem ünnepelnek különösebben a Francisco Beltrao elleni 6–0-s siker után.
Dél-amerikai vérmérséklettel?
Dél-amerikai vérmérséklettel?
Dél-amerikai vérmérséklettel?
Dél-amerikai vérmérséklettel?
Dél-amerikai vérmérséklettel?
Dél-amerikai vérmérséklettel?

„Kiváló eredményt értünk el, de most is láttam hibákat, és ezeken kell javítanunk a jövőben – mondta Lothar Matthäus, aki február elseje óta irányítja az Atlético Paranaensét. – A mostani gólparádé nem jelenthet csúcsteljesítményt. Még ennél is jobbak lehetünk, ehhez nem is férhet kétség. Sajnos időnként nem összpontosítunk tökéletesen.”

Pedig Lothar Matthäus csapata igen látványos futballt mutat be az idén: az egyik brazil napilap kimutatása szerint az élvonalbeli együttesek közül az Atlético Paranaense a leggólerősebb. A tartományi bajnokságban és a Brazil Kupában tizenkét mérkőzésen 33 alkalommal volt eredményes a csapat, ez pedig meccsenkénti 2.75-ös gólátlagot jelent. A képzeletbeli dobogóra még a Sao Paulo (27 gól 10 mérkőzésen) és a Corinthians (28 találat 11 találkozón) állhat fel.
A tartományi bajnokság alapszakaszában további három találkozó vár az A-csoportban hárompontos előnnyel listavezető Atlético Paranaense csapatára, de Lothar Matthäus nem akarja mindenáron megőrizni a pozíciót.

„Minden találkozón kísérletezni akarok, de a módosításokról majd az edzések alapján döntök, egyelőre még nem jár a fejemben a következő mérkőzés” – jelentette ki a német edző.
Az Atlético Paranaense már bejutott a tartományi bajnokság negyeddöntőjébe: a rájátszást egyenes kieséses rendszerben bonyolítják le.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik