Két játékosának elvesztését megsínylette a Szolnok

GELEI JÓZSEFGELEI JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2002.08.31. 21:40
Címkék
Szolnok–Balassagyarmat 2–4 (0–0)

GÓLSZERZÔ
Csatlós a 63. percben a Forgó buktatásáért megítélt 11-est a bal sarokba vágta (0–1). Zahorecz a 73. percben Antal szögletét öt méterről pofozta a hálóba (1–1). Havrán a 74. percben Forgó szöglete után a labdát a hosszú saroknál fejelte a léc alá (1–2). Turján a 84. percben fejelt a rövid sarokba (2–2). Havrán a 85. percben többméteres lesről indulva az ötös sarkáról lőtt a hálóba (2–3). Ivitz a 89. percben a kapujából kifutó Csiricset kicselezve 30 méterről gurított a hálóba (2–4)

SÁRGA LAP
Bajusz (Hátulról rácsúszott Havrán lábára) a 23., Csatlós (lerántotta Németh Gyulát) a 70., Kiss (buktatta Ivitzet) a 77. percben.

KIÁLLÍTVA
Bajusz a 34. percben (második sárga lapért)

SZÖGLETARÁNY: 9:6 (3:5)
Akár rangadónak is lehetett volna nevezni a két együttes összecsapását, hiszen az újonc a mérkőzés előtt ugyanannyi ponttal állt, mint házigazdája. Az első percekben leginkább az orvosok vétették észre magukat, Havrán József és Codru Gradinariu is hosszas ápolásra szorult. Ám míg a hazaiak meghatározó játékosát nem sikerült összedrótozni, a vendégek csatára az összecsapás hajrájában döntő érdemeket szerzett csapata meglepő sikerében. Mikor fertályóra elteltével kiállítás miatt védőjét is elveszítette a Szolnok, már előrevetítette árnyékát, hogy nehéz percek várnak a kék-sárgákra. Az összecsapás utolsó fél órája nagy izgalmakat tartogatott. A vendéglátók tíz emberrel küzdve kétszer is egyenlítettek, rúgtak, illetve fejeltek két kapufát, mégis vesztesen hagyták el a pályát. Az egy órán át tíz emberrel játszó Szolnok ennek ellenére, csak lelkesedéséért érdemel dicséretet, a vendégek taktikus higgadt játékukkal nem érdemtelenül jutottak a három pont birtokába.

Mestermérleg
Vágó Attila: – A korai sérülés és kiállítás megpecsételte sorsunkat. Ugyan kétszer is talpra álltunk, de gyermeteg hibáink miatt mégis vesztettünk. Sajnos, ezúttal még a szerencse is elpártolt tőlünk.
Gergely Károly: – Végig jól játszottunk, bár elkerülhető gólokat kaptunk, de második félidei jó helyzetkihasználásunk nagy örömünkre győzelmet eredményezett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik