Válogatott: dokumentumfilm készül a magyar csapat meneteléséről!

Vágólapra másolva!
2020.11.13. 17:48
null
Hamarosan megnézhetjük a válogatottról készült dokumentumfilmet (Fotó: Szabó Miklós)
Idén szinte minden eddigi számot fölülmúlt a Magyarország–Izland Eb-selejtező, amely így 2020 legnézettebb válogatott összecsapása lett a csatornán – áll az MTVA közleményében. A mérkőzést több mint 770 ezer néző követte az M4 Sporton. Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója a meccs után közölte, a válogatott kijutásáról dokumentumfilm készül, melyet az ünnepi időszakban mutatnak majd be.

 

Mint ismert, a magyar válogatott csütörtök este kvalifikálta magát a jövő évi, részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra. Az Izland elleni összecsapás alatt 773 757 néző (élőben, vendégnézőként vagy időeltolásos nézéssel) szurkolt az M4 Sport képernyője előtt. A tévénézők 18 százaléka választotta a találkozót, amivel a közszolgálati sportcsatorna a mérkőzés ideje alatt nemcsak a tematikus csatornákat, hanem minden hazai országos tévéadót megelőzött – közölte az MTVA.

A közvetítésbe 1 358 614-an kapcsolódtak legalább egy percre. Az m4sport.hu és mediaklikk.hu oldalakon nagy figyelemmel követték az eseményeket, 84 777-en nézték élőben online a meccset.

Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója az összecsapás után egy fontos bejelentést tett.

„Az M4 Sport számára is ez volt az év válogatott mérkőzése, és ezt a nézettségi számok is jól tükrözik. Elmondhatatlan boldogság, hogy hazai környezetben léphet pályára a csapat a jövő évi Európa-bajnokságon. Történelmi feladat elé állít minket az a torna. Az lesz a dolgunk, hogy a magyar labdarúgó-válogatott minden mozzanatát bemutathassuk a részben hazai rendezésű kontinensviadalról. Nem titok, egész évben olyan szemmel is forgattunk, hogy ha kijut az együttes az Eb-re, akkor abból egy dokumentumfilm is készülhessen. A válogatott kijutott, az erről szóló filmet pedig az ünnepi időszakban mutatjuk be az M4 Sport csatornán!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik