Szoboszlai: igen, Dzsudzsák: nem, Dárdai Márton: talán; Wladár Sándor Eb-aranyakat érez

Vágólapra másolva!
2021.05.06. 23:16
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Íme, Marco Rossi bő, 30-as Eb-kerete! A szövetségi kapitány Pietsch Tibornak részletesen elmondta a válogatási alapelveket, külön kitért Szoboszlai Dominikra, Dzsudzsák Balázsra – és a Herthában szereplő Dárdai Mártonra is. Az NS megvizsgálta, kinek mennyi az esélye a végleges kerettagságra, no meg azt, hogy hányan maradhatnak a 2016-os Eb-hősök közül.
Íme, Marco Rossi bő, 30-as Eb-kerete!
A szövetségi kapitány Pietsch Tibornak részletesen elmondta a válogatási alapelveket, külön kitért Szoboszlai Dominikra, Dzsudzsák Balázsra – és a Herthában szereplő Dárdai Mártonra is. Az NS megvizsgálta, kinek mennyi az esélye a végleges kerettagságra, no meg azt, hogy hányan maradhatnak a 2016-os Eb-hősök közül.

Supka Attila alatt a nagyszerű szereplés ellenére sem stabil a kispad. A Kisvárda vezetőedzője helyett eleve külföldi trénert akartak, holott Supka tartja: ahol érzi a bizalmat, ott rendre teljesít is. Zombori András interjúja.

Elek Gábor bevallotta, hogy nem ért a nőkhöz... A címvédő győrieket szerdán kiütő ferencvárosi kézilabdázók mestere Papp Bálintnak kifejtette: szerinte lányai élni tudnak a most már nagyon is kézzelfogható aranyeséllyel.

Wladár Sándor sajnálja, hogy úszóként nem volt világversenye hazai medencében. A szövetség egykor olimpiai bajnok elnöke Kovács Erikának elmondta, hogy ma már nézők előtt rendeznék meg a vizes Eb-t, de amikor erről dönteni kellett, még nem állt úgy a járványügyi helyzet.

És ha péntek, akkor Sportkrém-melléklet 8 oldalon – Lipcsei Péterrel és a televíziók heti sportműsorával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik