Sportrádió: Úgy érzem, eljött a pillanat… – Rossi Ádám Martinról

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2022.03.01. 08:39
null
Marco Rossi a Sportrádióban járt
A Sportrádió vendége volt hétfőn Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki többek között a közelgő kerethirdetésről is szót ejtett.  

Március 14-én hirdet majd keretet Marco Rossi a Szerbia és Észak-Írország elleni felkészülési mérkőzésekre. A magyar válogatott szövetségi kapitánya elárulta, igyekszik új játékosokat beépíteni a nemzeti együttesbe, de nincs sok idő a kísérletezésre.

Minden egyes alkalommal arra törekszünk, hogy a lehető legjobb keretet állítsuk össze, de nincs nagyon sok időnk a kísérletezésre, nekünk minden egyes meccs fontos a jövő szempontjából. A csapat váza mindig változatlan marad. Azon játékosok mellé, akik ezt a vázat alkotják, válogathatunk még további futballistákat, attól függően, hogy milyen formában vannak” – válaszolta Szujó Zoltán kérdésére a kapitány.

Rossi az NB I góllövőlistáját vezető paksi csatárról, Ádám Martinról is elmondta a véleményét a kerethirdetés előtt: Úgy érzem, eljött a pillanat, hogy megnézzük, hogyan edz velünk, hogyan játszik éles helyzetben a válogatott mezben. Ezt követően mérlegeljük, hogy mikor tudna a nemzetközi porondon is a csapat hasznára válni. Taktikai szempontból ez nagy változást jelent neki, hiszen a mi játékunk más, mint amit a Paks játszik.”

Sok más egyéb téma mellett az angol másodosztályú Barnsley magyar származású középpályása, Callum Styles is szóba került a beszélgetés során: „Meglátásom szerint az okos döntés az, ha minden egyes játékost figyelünk, aki szóba jöhet a válogatottnál. Ha mi úgy döntünk, hogy valakit keretbe hívunk, arra megvan az okunk” – mondta Rossi.

A TELJES INTERJÚT IDE KATTINTVA HALLGATHATJA MEG!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik