Korcsmár Zsolt és Németh Krisztián a kapitány célkeresztjében

Vágólapra másolva!
2011.04.05. 14:29
null
Egervári Sándor a keret további erősítésén gondolkodik (Fotó: Németh Ferenc)
A külföldön légióskodó fiatalok közül Korcsmár Zsolt (Brann) és Németh Krisztián (Olympiakosz Volosz) formájának felmérése lesz az egyik következő feladat, amelynek Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nekiveselkedik.

 

Noha Egervári Sándor és stábja még nem fejezte be a Hollandia elleni két mérkőzés (0–4, 3–5) tapasztalatainak feldolgozását, hamarosan új típusú munka vár a szakemberekre: a kapitány és segítői már a közelgő újabb feladatok jegyében európai körútra indulhatnak.

SZAVAZÁS

Ön kit állítana a válogatott kapujába?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

„Több játékost is szeretnénk megnézni – mondta a június 7-i San Marino, és a szeptember 2-i Svédország elleni Eb-selejtezőkre készülő Egervári Sándor a Nemzeti Sportnak. – Jó híreket kapok a Norvégiában légióskodó Korcsmár Zsoltról, kíváncsi vagyok Németh Krisztián futballjára is, Kádár Tamással pedig éppen nemrég beszéltem telefonon, örömteli, hogy a védő sérülése után már elkezdte a külön edzéseket. De a többiekről sem feledkezünk meg."

A kapitány elmondta még: noha az augusztusi, Izland elleni mérkőzés lekötésével a 2011-es versenynaptár szinte teljessé vált, a két szabad novemberi időpont közül az egyiket még mindenképpen szeretné kihasználni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik