NS-jótékonyság: folytatódik a licit Szoboszlai Dominik aláírt mezéért

   Munkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2024.05.25. 13:55
null
Elindult a Puskás, a musical produkció által meghirdetett, Szoboszlai Dominik mezére indított árverés második köre, amelyben azok vehetnek részt, akik jegyet váltottak a Puskás, a musical június 2-i előadásainak valamelyikére.

A magyar válogatott csapatkapitányának aláírt mezét lapunk főszerkesztője, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, Szöllősi György az idén januári, 66. M4 Sport – Az Év Sportolója Gála alkalmával kapta a labdarúgótól és menedzserétől, Esterházy Mátyástól. Ezt követően bocsátotta árverésre a MusicalNeked produkció, amely a licit bevételét a Magyar Szervátültetett Sportcsapat számára ajánlotta fel.

Az árverés első körében a mez értéke 100 ezer forintig jutott, innen indult a licit második forduló, amely május 31. éjfélig tart, és az nyeri meg, aki addig az időpontig a legmagasabb összeget ajánlja.

Akinek még nincs jegye a június 2-i előadásokra (15 és 19 óra a kezdési időpont az Erkel színházban), a puskasmusical.hu oldalon válthat belépőt, és jogosulttá is válhat az ajánlattételre.

A licitálást megnyerő személy a 100. vagy 100. ráadás Puskás előadás előtt, a színpadon veheti át a mezt a musical alkotóitól.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik