Sportrádió: Mezey György elárulta, megsiratta Szoboszlai Dominik gólját

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.21. 17:06
null
Mezey György (Fotó: Dömötör Csaba)
A Sportrádió Hazafutás című műsorában beszélt a magyar labdarúgó-válogatott sikeres évéről Mezey György, az ezt megelőzően a legutóbbi egyenes ágon kijutó magyar válogatott szövetségi kapitánya. A 82 éves sportember, mint mondta, megsiratta Szoboszlai Dominik első gólját Montenegró ellen, de külön dicsérte a Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) munkáját is.


„Meg
– válaszolta Mezey György arra a kérdésre, hogy megsiratta-e Szoboszlai Dominik gólját. – Nem szégyellem, nem titkolom. Olyan bődületes teljesítmény volt, amilyet még sose láttam, pedig jó pár meccset végignéztem, hazait és külföldit is, világsztárokat látva a pályán, de ez felülmúlta mindegyiket.”

„Úgy látom, hogy az Európa-bajnokságig van mit javítani ezen az egészen, s érzékelem, hogy ezt a szakvezetők is tudják. Talán túlzottan Szoboszlaira épül a csapat játéka, aki igazi világklasszis játékos, akit én Puskásék szintjére emelek, de félő, hogy ezt egy játékos nem tudja egyedül végigvinni. De a profik, akik most irányítják a válogatottat, biztosan tudják a megoldást” – véleményezte a Marco Rossi-féle magyar csapat játékát a 82 éves sportember. Mezey György külön megdicsérte az MLSZ munkáját, amely szerinte mindent „gördülékenyen, profi módon szervezett meg”.

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA LEHET MEGHALLGATNI!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik